El Club Hoquei Palafrugell ascendeix a l’OK Lliga

Escrit per el 2 de Juny de 2019

• L’equip palafrugellenc torna a la màxima categoria de l’hoquei estatal després d’una llarga temporada a l’OK plata
  • Els de Xavier Garcia Balda es van imposar en al Club Patí Vilafranca per 2-4 i van assolir el títol de lliga

El Club Hoquei Palafrugell ascendeix a l’OK Lliga després de la victòria en el darrer partit de la temporada a la pista del Club Patí Vilafranca. D’aquesta manera, el conjunt entrenat per Xavier Garcia Balda torna a la primera divisió de l’hoquei per segona vegada en la seva història.

Ràdio Palafrugell, per primera vegada en els gairebé 40 anys d’història, va narrar un partit d’hoquei. Rafel Corbí, acompanyat de Francesc Solés, van explicar la fita des del Pavelló de Patinatge de Vilafranca del Penedès.

El partit ha estat molt igualat durant tot l’enfrontament, tot i que sempre amb el Corredor Mató CH Palafrugell mai s’ha vist per darrera al marcador. Els homes de Xavier Garcia han començat guanyant el seu partit (0-1 i 1-2) amb gols de Borja Ramon i Ferran Garcia però els vilafranquins han empatat en dues ocasions. Un gol de Xavier Aldrich a un minut del descans els hi ha donat avantatge al final de la primera meitat. En la segona part un segon gol de Ferran Garcia de falta directa ha sentenciar el partit, la victòria i l’ascens a la màxima categoria.

Ascens i títol de lliga

A més d’assolir l’ascens de categoria, el Club Hoquei també aconsegueix fer-se amb el campionat de lliga de l’OK Plata. Els palafrugellencs acaben la temporada al capdavant de la classificació amb 47 punts, els mateixos que el CP Taradell que també puja de categoria.

Així doncs, amb la victòria sobre el Vilafranca, el Club Hoquei Palafrugell ascendeix a l’OK Lliga per segona vegada a la seva història.