Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Una Cantada d’Havaneres de prop de 3 milions d’euros

Escrit per a 16 d'Agost de 2019

Segons dades recollides per l’Àrea de Promoció Econòmica la Cantada d’Havaneres genera prop de 3 milions d’euros. Així, l’impacte econòmic que suposa la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell va més enllà de les 25 mil persones que passen pel nucli el primer dissabte de juliol.

Aquesta xifra té en compte els minuts televisats per part de TV3 amb una audiència estimada que arriba a voltant dels 300.000 espectadors. A més, també contempla la despesa que poden generar les persones que de forma anual es traslladen fins al nucli de Calella. De fet, la Cantada, ja s’ha consolidat com l’instant en el qual es dóna el tret de sortida de la temporada estiuenca a la Catalunya.  

Segons el regidor de Promoció Econòmica i Turisme de Palafrugell, Joan Vigas, “aquestes xifres constaten la bona feina realitzada per consolidar aquest esdeveniment com l’inici oficial del l’estiu a Catalunya, reportant un elevat retorn al teixit econòmic de Palafrugell”.

En aquest sentit, també es considera l’impacte econòmic per als comerciants i restauradors com a molt positiu. Tenint en compte que a Calella hi ha una trentena d’establiments destinats a la restauració i un total de 10 equipaments hotelers, les xifres d’ocupació durant aquell primer cap de setmana freguen el complet.

Cal destacar que les dades que reporten que la Cantada d’Havaneres genera prop de 3 milions d’euros les ha elaborat l’Àrea de Promoció Econòmica. La finalitat de l’estudi és poder fer un anàlisi sobre la importància d’un esdeveniment d’aquestes característiques per a la població local. A més, també permet valorar el desenvolupament de futurs projectes destinats a la promoció econòmica i la imatge de la població.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *