Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Torna el servei de préstec a la Biblioteca

Escrit per a 22 de Maig de 2020

A partir del dilluns 25 de maig torna el servei de préstec de la Biblioteca de Palafrugell. Aquest serà el primer servei que oferiran des que l’equipament tanqués les seves portes per l’Estat d’Alarma.

Joan Soler, director de la Biblioteca Municipal ha detallat com s’oferirà aquest servei. Malgrat tornar a fer préstec de llibres, l’equipament continuarà tancat al públic.

Així, s’ha de demanar cita prèvia i des de la Biblioteca es prepararan els llibres i es lliuraran per carrer Botines. Per tornar-los, s’hauran de deixar a la bústia que és on passaran la quarantena. Per demanar cita prèvia es pot fer trucant al 972 30 48 09 o enviant un correu electrònic a biblioteca@palafrugell.cat. D’altra banda, l’horari d’atenció serà de dilluns a divendres de 10 a 13:30h i els dijous de 16:30 a 18h.

De cara a la Fase 2 s’ampliaran serveis, però Joan Soler no ha pogut avançar quins seran. De moment però, dilluns 25 de maig torna el servei de préstec de llibres a la Biblioteca Municipal de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *