Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Torna el cinema a Palafrugell

Escrit per a 25 de Juny de 2020

  • Ho ha farà amb la reestrena de Cinema Paradiso, un clàssic del cinema que torna a la gran pantalla.
  • Es reduixen les localitats del Teatre de les 470 localitats a 117.

Aquest divendres 26 de juny torna el cinema a Palafrugell després de 3 mesos d’aturada per la COVID-19. El Cine Club Garbí tornarà a engegar la maquinària amb la projecció de “Cinema Paradiso” i “The gentleman“.

Donades las circumstàncies especials motivades per la pandèmia mundial la sala del Teatre Municipal ha estat condicionada per complir la normativa sanitària vigent. Així des de l’Ajuntament de Palafrugell s’ha treballat per garantir la seguretat del públic als actes que s’hi programin. Així, l’aforament total de 470 localitats s’ha limitat a un màxim de 117 possibles assistents que seran distribuïts entre els dos espais de la sala, la platea i l’amfiteatre. Per tant, es garantirà en tot moment la distància de seguretat.

D’altra banda, les localitats seran numerades i es vendran des de 20 minuts abans de cada sessió. Per facilitar la fluïdesa a l’entrada i sortida de públic i procedir als treballs preceptius de neteja i desinfecció, s’han espaiat les  sessions de cinema. Inicialment, la programació tindrà lloc en caps de setmana, amb una sessió de nit el divendres a les 22 h, i dues els dissabtes, diumenges i festius,  a les 18,30 h i 22 hores.

La programació de cinema. i de la resta d’activitats culturals del municipi, es pot consultar als webs:  www.palafrugellcultura.cat  i a l’agenda de www.palafrugell.cat


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *