Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Temporada Alta tornarà a Palafrugell

Escrit per el 22 de Juliol de 2019

  • Enguany 2 espectacles faran parada al Teatre Municipal de Palafrugell
  • La tendresa d’Alfredo Sanzol i La partida d’escacs d’Ivan Morales.

Un any més el Festival Temporada Alta tornarà a Palafrugell. En els darrers dies s’han anat publicant diversos espectacles que conformaran la programació del Festival, que se celebrarà d’octubre a desembre. Aquesta setmana s’han anunciat les obres que es faran fora de Girona i Salt. Així, a més de Palafrugell, també s’ha donat a conèixer que Sant Feliu de Guíxols i Torroella de Montgrí formaran part de Temporada Alta.

Al Teatre Municipal de Palafrugell s’hi podrà veure La tendresa, en què Alfredo Sanzol parteix de les obres més còmiques de Shakespeare per bastir una comèdia d’embolics i de batalla de sexes. D’altra banda, també s’hi podrà veure La partida d’escacs. Aquesta és una obra dirigida per Ivan Morales i interpretada íntegrament per Jordi Bosch, que assumeix diverses veus i personatges. De fet, es tracta d’una adaptació d’una novel·la d’Stefan Zweig: en un transatlàntic camí de Buenos Aires, un campió d’escacs es bat en duel contra el senyor B., un noble vienès que fuig dels nazis. 

La primera es representarà el diumenge 13 d’octubre, coincidint amb el Festival de Jazz Costa Brava. Per contra, La partida d’escacs arribarà a Palafrugell el 29 de novembre. Així doncs, amb aquestes dues obres Temporada Alta tornarà a Palafrugell en el darrer trimestre de l’any.

Temporada Alta al Baix Empordà

D’altra banda, a Sant Feliu de Guíxols també s’hi podrà veure tant La tendresa com La partida d’escacs. A més, a la població ganxona també hi arribarà la Casa de nines, 20 anys després. Un espectacle que parteix d’una obra d’Henrik Ibsen per plantejar una incògnita. Què passaria si la Nora, el personatge d’Ibsen que decideix marxar de casa, reaparegués vint anys després? Quines conseqüències tindrien els seus actes? Una obra dirigida per Sílvia Munt i amb un repartiment de luxe format per Emma Vilarasau, Ramon Madaula, Isabel Rocatti i Júlia Truyol. 

Aquest darrer espectacle també es podrà veure a Torroella de Montgrí, així com, La tendresa. De fet, avui s’han posat a la venda les entrades per aquests dos especatcles.

Per últim, en els propers dies es farà pública la programació de Banyoles i de Bescanó. Una sèrie d’espectacles que se sumen a la programació que ja hem presentat fins ara: hi ha Hotel de Cirque Éloize, la celebració dels 10 anys d’El Pot Petit o concerts d’Amaia, Manel o Omara Portuondo


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).