Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Segueixen els controls policials a Palafrugell per les restriccions de moviment

Escrit per a 16 de Març de 2020

  • David Puertas cap de la Policia Local de Palafrugell actualitza les tasques que està duent a terme el cos policial per mantenir el confinament de les persones.

El cap de la Policia Local de Palafrugell, David Puertas explica les mesures per evitar la propagació del coronavirus. Així, detalla que segueixen els controls policials a Palafrugell per les restriccions de moviment.

Davant d’una situació excepcional, Puertas ha remarcat que la situació pot variar en qüestió d’hores. Per tant, és molt important seguir les informacions a través dels canals oficials.

D’altra banda, ha remarcat que es cabdal confinar-se a casa per contenir la propagació del coronavirus. En aquest sentit, el cap de la Policia ha explicat que aquest passat cap de setmana van haver de posar una sanció administrativa a un local d’oci nocturn per no fer cas de les diligències.

Així, ha detallat que al local en qüestió ja se l’havia avisat de la normativa i hores més tard va tornar a obrir. No obstant això, ha volgut donar les gràcies per la comprensió de la majoria de la ciutadania i dels establiments.

Avui dilluns la Policia ha continuat amb les tasques informatives. A més, segueixen els controls policials a Palafrugell. Així, s’asseguraven que les persones es moguessin per fer accions recollides en el Real Decreto.

Missatge institucional de l’alcalde

D’altra banda, Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell també ha volgut fer extensiu a la ciutadania les mesures extraordinàries per la pandèmia del coronavirus. Ha demanat que la gent continuï confinada a les seves llars.

Podeu recuperar la conversa íntegra amb David Puertas al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *Segueix llegint