Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Adjudicats els treballs de reurbanització al carrer dels Castellets de Calella

Escrit per a 9 de Setembre de 2019

Segons avança el company de El Punt Avui, Emili Agulló, la junta de govern municipal de Palafrugell ja ha adjudicat els treballs de reurbanització del carrer dels Castellets, a Calella de Palafrugell. Aquesta és una obra pendent del pla de millora urbana (PMU) que va permetre la construcció del polèmic xalet del Golfet. En declaracions al rotatiu gironí, Jaume Palahí, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Palafrugell explica que “a més dels 60 mil euros que els amos havien dipositat per la llicència d’obres, també han ingressat uns 40 mil euros més per cobrir la diferència del pressupost de les obres de millora del carrer”.

Un cop finalitzat el procés de concurs, l’empresa escollida ha estat Excavacions Tarrés. Aquesta ha ofert completar el contracte per poc més de 76 mil euros, amb IVA inclòs. Així, Palahí remarca a Ràdio Palafrugell la possibilitat que “potser al final, si no apareixen imprevistos i el preu és inferior als diners disponibles, la propietat tindrà dret a recuperar la diferència”.

La reurbanització del carrer dels Castellets a Calella, haurien de ser unes obres senzilles. Així explica Jaume Palahí a Ràdio Palafrugell en què consistiran les obres.

Sense data d’inici,però dos mesos d’execució

Les obres poden començar a partir del 15 de setembre, que és quan acaba la moratòria estival en les zones turístiques. No obstant això, des del govern no es pot garantir quan començaran. Tot i que, Palahí destaca que un cop s’iniciïn, aquestes no s’haurien d’allargar més de dos mesos.

D’altra banda, amb el regidor d’Urbanisme també hem comentat la darrera problemàtica que va sorgir amb la promotora. Fa uns mesos, la promotora va connectar-se a la xarxa de clavegueram de forma irregular, Jaume Palahí, explica que per aquest fet se’ls sancionarà.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *