Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Rentat de cara a la Fira d’Estiu de Palafrugell

Escrit per el 6 d'Agost de 2019

  • Oohxigen, l’associació de comerç i negoci de Palafrugell ha introduït diversos canvis per donar un impuls a la Fira d’Estiu
  • Activitats a partir de les 18h., parades obertes de nit, actuacions musicals i una barra de bar a les Peixateries

La presidenta Susanna Casademont, la gerent Vero Serralvo i David Font membre d’Oohxigen visiten Ràdio Palafrugell. Han explicat el rentat de cara a la Fira d’Estiu de Palafrugell que tindrà lloc el 17 i el 18 d’agost.

La coneguda com Firarebaixa d’estiu enguany presenta diverses novetats. El principal tret diferencial respecte als darrers any és que la Fira d’Estiu tindrà lloc a partir de la tarda. De fet, el lema d’enguany és Nit & Day, tot i que el fons de l’activitat continua essent el mateix. Ho explica Vero Serrralvo, la gerent d’Oohxigen.

A més, des de l’associació també han volgut remarcar que a partir de les 18h sota les peixateries hi haurà un servei de barra.

D’altra banda, el fet que dissabte les activitats comencin a darrera hora de la tarda és per facilitar l’afluència de gent. Malgrat això, Susanna Casademont explica que els establiments poden treure la seva parada els matins de dissabte i diumenge.

Per la seva banda, Vero Serralvo destaca que tot i que al principi hi havia comerços que no veien gaire clar el nou format, amb el pas dels dies s’ha anat donat la volta a la situació. De fet, fins al punt que hi haurà establiments que faran activitats paral·leles a les organitzades per Oohxigen.

D’aquesta manera, el que volen des de l’associació és guanyar-se la confiança dels comerços i negocis de mica en mica. A més, pot ser una manera de guanyar socis com ressalta David Font.

Així doncs, dissabte i diumenge tindrà lloc aquesta renovada Fira d’Estiu de Palafrugell.

Renovada Fira d'Estiu de Palafrugell

Guanyadors dels 3 xecs regal valorats en 100€

D’altra banda, ahir dilluns 5 de juliol va finalitzar el període per participar en el sorteig de 3 xecs regal valorats en 100€. Els guanyadors d’aquest xecs, bescanviables a establiments associats a Oohxigen es farà a finals de setmana.

El fet que aquesta iniciativa hagi funcionat tan bé farà que es continuïn sortejant xecs regal. A partir del proper mes, però, es farà entrega d’un sol xec, també valorat en 100€. Una iniciativa que també vol premiar a la gent del poble i que també volen que serveixi com a incentiu per atraure a nous establiments.

En aquest sentit, Vero Serralvo destaca que ja han arribat als 126 socis. Una molt bona xifra, tenint en compte que quan van començar, a inics d’any, eren 38 els associats. Un cop passat l’estiu esperen poder guanyar nous associats.

Entrevista íntegra amb Susanna Casademont, Vero Serralvo i David Font

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).