Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Procés participatiu del Consell de Joves

Escrit per el 11 d'Octubre de 2019

  • Avui a les 19:30h a Can Genís tindrà lloc el procés participatiu del Consell de Joves
  • Es triarà el nou funcionament del Consell, s’escolliran les propostes en les que invertir-hi 3.000 euros i es donarà a conèixer un projecte de convivència.

La Noemí Adarnius, Agent Tècnic de Salut Jove de l’àrea de Joventut ha passat per la sintonia de Ràdio Palafrugell per explicar què es farà en el procés participatiu del Consell de Joves. Així, l’acte tindrà lloc avui de les 19:30h a les 00:30h al pati del remodelat Can Genís.

La Marta Julián és la dinamitzadora del Consell de Joves. Aquest ens va néixer a partir de la creació de la Mesa de Salut que va impulsar l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafrugell el 2012. En aquest sentit, la Noemí explica que el Consell tenia, i té, un únic objectiu: fomentar la participació dels joves.

Així doncs, després d’uns quants anys en el que ha estat l’àrea de Joventut la que ha tirat del carro, ara és el moment dels joves. Per tant, en l’activitat d’avui, aquesta serà una de les coses que es debatran.

Més enllà de sentar les noves bases del Consell de Joves que liderarà el propi jovent, per avui també hi ha dos objectius més. D’una banda, posar sobre la taula les propostes en les que s’invertiran els 3.000 euros que el consistori posa a disposició del Consell. A més, també es donarà a conèixer un nou projecte col·laboratiu de convivència.

Per últim, s’ha de destacar que hi haurà les actuacions dels grups Babaflow, Palfree. A més, també es comptarà amb al presència del mag Nil i una exhibició de cal·listènia. Així doncs, avui a partir de les 19:30h tindrà lloc el procés participatiu del Consell de Joves.

Procés Participatiu Consell de Joves Cartell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).