Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Primera experiència política de Marc Heras (JxCat)

Escrit per a 11 de juliol de 2019

  • El número 2 de Junts x Catalunya és el regidor de Medi Ambient, Atenció Ciutadana, TIC i Ràdio Municipal.
  • “Els dos mesos d’estiu serviran de presa de contacte amb el funcionament de l’Ajuntament” destaca Heras.

La primera experiència política de Marc Heras (JxCat) comença dins del govern de l’Ajuntament de Palafrugell. Fruit de les eleccions municipals del 26M la seva formació va obtenir 2 regidors que ha acabat formant part de l’equip de govern.

Un cop aprovat el nou cartipàs la setmana passada, Marc Heras serà el regidor de Medi Ambient, Atenció Ciutadana, Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i d’aquest mitjà. Al voltant de la manca d’experiència en la política, Heras ha destacat que l’estiu servirà per prendre contacte amb les noves àrees.

De les 4 àrees que n’és el responsable polític, la de més pes és la de Medi Ambient. No obstant això, amb el nou cartipàs aquesta ha patit una reestructuració. En els propers 4 anys ja no s’ocuparà de temes de neteja i residus. Per Marc Heras, aquest fet permetrà que des de Medi Ambient es puguin abordar altres temes com les campanyes de conscienciació.

A més, respecte els dos darrers anys de mandat, el responsable polític havia estat Jaume Palahí, que també ho era d’Urbanisme. Un fet que podria veure’s com deixar de banda el fet d’aturar les construccions a primera línia de mar. No obstant això, Heras remarca que des del govern es treballa en equip, per tant, aquest serà un tema que es treballarà de forma transversal.

Atenció Ciutadana, TIC i Ràdio Municipal

En aquesta primera experiència política de Marc Heras també tindrà sota la seva responsabilitat tres àrees més. Atenció Ciutadana, la cara visible de l’Ajuntament cap a la ciutadania. Per aquest motiu, i fent esment al programa electoral de JXCat, cal intentar ser facilitadors. En aquest sentit, malgrat que l’adminstració cada vegada s’encamina més cap a fer els tràmits electrònicament, Heras també ha volgut deixar clar la importància de poder continuar atenent de forma personal.

Per últim, Heras també ha fet una breu pinzellada sobre les línies estratègiques en les àrees de les TIC i de Ràdio Municipal. Tot i que, també ha admès que encara està en contacte amb els responsables tècnics de les 4 àrees per posar en comú les idees.

Marc Heras a Ràdio Palafrugell
Primera experiència poítica de Marc Heras
Marc Heras als estudis de Ràdio Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *