Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Portem les havaneres més enllà de Calella de Palafrugell

Escrit per a 3 de Juliol de 2020

  • Dissabte 4 de juliol a les 22h pel canal de Youtube de Ràdio Palafrugell us oferirem una cantada amb una vintena de formacions de tot Catalunya.

Ràdio Palafrugell organitza una nit d’havaneres a través de les xarxes socials i de la seva pàgina web. És una proposta alternativa a la cancel·lació de la tradicional Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. Una vintena de grups d’havaneres i d’artistes de tot Catalunya s’han sumat a la iniciativa. Així, faran sonar el ritme d’havaneres el 4 de juliol, coincidint amb la data on s’hagués desenvolupat la 54a edició de la Cantada. 

Cada formació o artista interpretarà l’havanera que ha escollit per aquesta ocasió. A més, com a comiat, diverses formacions participants interpretaran conjuntament “El meu avi”, com marca la tradició.

Aquesta nit d’havaneres començarà amb la participació del grup palafrugellenc Peix Fregit, que interpretarà “Pels camins que té la mar”. El tancament serà a càrrec de Neus Mar amb “La Remendadora”. A la nit d’havaneres de Ràdio Palafrugell també es comptarà amb les actuacions dels grups palafrugellencs Port Bo, Els Cremats, Indira Ferrer-Morató i L’Empordanet. Altres formacions gironines que s’han sumat a la iniciativa seran els palamosins Grup Norai, la família Balil de Begur però afincats a Austràlia, les gironines Les Anxovetes, els Pescadors de l’Escala i la garrotxina Clara Bonfill.

També la resta de comarques catalanes també estaran representades amb grups com Port Vell de Barcelona, Barca de Mitjana de Premià de Mar, Pele MacLeod de Mollet del Vallès, els reusencs Balandra, el grup Boira de Lleida, Frans Cuspinera i Maria Poyatos de la Garriga i els Escamarlans de Palau Solità i Plegamans.

També per Ràdio Estel i altres ràdios locals del país

D’aquesta manera, la Cantada de Ràdio Palafrugell comptarà amb una amplia representació de grups de cants de taverna i d’havaneres. Així, s’oferirà un ampli ventall d’interpretacions i propostes vinculades al conegut com a ritme de 2×4.

Aquesta iniciativa de Ràdio Palafrugell es podrà seguir el dissabte 4 de juliol a partir de les 10 de la nit pel canal de Youtube de la pròpia emissora i posteriorment per les xarxes socials i la web. A més, Ràdio Estel portarà aquesta Cantada per tot Catalunya i Andorra a través de les seves ones i moltes altres ràdios locals catalanes també es faran ressò d’aquesta iniciativa en el que tots i totes les participants ho han fet de forma desinteressada.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *