Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ple ordinari del mes de juliol de Palafrugell

Escrit per a 30 de juliol de 2019

  • El regidor d’Hisenda, Marc Sala, el número 7 d’ERC, deixa l’acte de regidor per incompatibilitat amb la seva vida laboral.
  • També s’ha aprovat canviar l’horari de les sessions plenàries. A partir del mes d’agost el ple de l’Ajuntament de Palafrugell serà a les 19h

Aquesta tarda s’ha celebrat el ple ordinari del mes de juliol de l’Ajuntament de Palafrugell. La sessió d’avui ha estat la primera, després de l’extraordinari de principis de mes per aprovar el nou cartipàs. El ple del mes de juliol ha deixat com a principal fet a destacar que el regidor d’Hisenda, Marc Sala (ERC) deixarà la seva acta d’edil.

La primera sessió plenària del consistori palafrugellenc que ha tingut lloc aquesta tarda. El d’avui ha estat el primer ple ordinari que ha afrontat l’equip de govern format per ERC, SGdP i JxCat afrontarà el seu primer ple.

Entre els punts més destacats, d’una banda, hi ha el fet de la renúncia al càrrec del regidor senyor Marc Sala Tejedor. El número 7 d’Esquerra i regidor d’Hisenda deixarà el consistori palafrugellenc després d’unes quantes setmanes d’entrar-hi per incompatibilitat amb la seva vida laboral. Una incompatibilitat que va conèixer durant la campanya electoral. Així, en el ple del mes d’agost es donarà a conèixer al persona que el substituirà.

Canvi d’horari del ple

D’altra banda, també cal remarcar el punt 21 en el que s’aprovarà la modificació de l’horari de celebració de les sessions plenàries. A partir del mes d’agost, les sessions plenàries de l’Ajuntament de Palafrugell se celebraran a les 19h. Així doncs, s’avancen mitja hora respecte a l’horari al que ha tingut lloc en els darrers anys. Un canvi que, segons l’alcalde Josep Piferrer “té la intenció de conciliar els plens amb la vida personal de tothom”.

Més enllà d’aquests dos punts que destaquem, l’ordre del dia del ple ordinari del mes de juliol de Palafrugell també contemplava 20 punts més, a més dels informes i els precs i preguntes.

El ple del mes de juliol de l’Ajuntament de Palafrugell
Ple ordinari del mes de juliol de Palafrugell
Imatge de la sessió plenària del mes de juliol

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *