Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Més de 100 anys d’història de Cal Clic

Escrit per a 16 de Juliol de 2020

  • Albert Rigau, tercera generació de la botiga de queviures recollirà el Diploma del Mèrit Ciutadà aquest dilluns 20 de juliol.

El proper dilluns 20 de juliol i dins dels actes de Festa Major de Palafrugell, l’Ajuntament farà entrega dels Diplomes al Mèrit Ciutadà de 2020. Com us va avançar Ràdio Palafrugell els guardonats enguany són Maria i Quim Casellas del restaurant Casamar, Rita Ferrer i Fèlix Pérez, impulsors de les corals Nit de Juny i Mestre Sirés i l’establiment Cal Clic. En aquest sentit, avui hem visitat els més de 100 anys d’història que es respiren a Cal Clic.

L’entrega dels Diplomes al Mèrit Ciutadà, a causa de les restriccions provocades per la pandèmia de la COVID-19, es farà en un acte privat al Teatre Municipal. Tot i que no s’hi podrà assistir, es podrà seguir en directe a través del web palafrugell.cat. Com a prèvia estem parlant amb tots els guardonats. Avui és el torn de l’establiment amb més de 100 anys d’història: Cal Clic. Albert Rigau, actual propietari del petit supermercat explica que el negoci el va obrir el seu avi.

L’actual situació derivada de la COVID-19 ha estat una dificultat més afegida al fet de ser un petit comerç.

Més polítiques proteccionistes

Per tot això, el futur dels petits comerços és incert, també el de Cal Clic. Tot i que Rigau ha remarcat que intentarà aguantar fins que li toqui fer un pas al costat tot i que recordant que caldrien polítiques més proteccionistes envers els petits establiments.

Per poder aguantar encara uns anys més, l’Albert remarca que és important adaptar-se als canvis que vagin sorgint. En aquest sentit, des de la pandèmia Cal Clic també ofereix el servei de portar les compres a domicili.

En els propers dies seguirem oferint-vos converses amb els guardonats amb els Diplomes al Mèrit Ciutadà que l’Ajuntament entregarà dilluns. Una distinció es concedeix a persones, entitats, agrupacions, institucions, empreses, comerços, etc, que mereixen la gratitud de Palafrugell per activitats destacades en el camp cívic, cultural, esportiu, comercial o d’altres que donin prestigi a la vila.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *