Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Més de 1.000 persones van assistir a la celebració de la nit de cap d’any a Palafrugell

Escrit per a 3 de Gener de 2020

  • Era el tercer any que es realitzava aquest esdeveniment a la plaça de l’Església

Palafrugell, 3 de gener de 2019.- Per tercer any consecutiu Palafrugell va organitzar un esdeveniment vinculat a la celebració de la nit de cap d’any realitzant un gran acte per acomiadar el 2019 a través de les 12 campanades que toca el rellotge de l’església de St. Martí. A més, la Xarxa de Comunicació Local les va retransmetre, en directe, per a totes les televisions locals de Catalunya, donant la benvinguda al 2020 des del nostre municipi i marcant una excel·lent índex d’audiència malgrat la forta competència horària en aquesta nit. A les campanades es calcula que hi van assistir unes 1.100 persones de perfils molt variats: grups d’amics joves, famílies amb nens, grups de gent més gran… Això suposa un augment de més de 300 persones respecte l’any anterior i la consolidació d’aquest esdeveniment després de 3 edicions.

Però la festa no acabava aquí, ja que seguidament molta gent es va distribuir entre els diferents locals de nit que participaven en aquesta campanya nadalenca. En total van ser els 6 locals que van obrir les seves portes i la majoria ho van valorar positivament, ja que el volum d’afluència que van tenir, algun d’ells va arribar a doblar la de l’any anterior. Paral·lelament, s’oferia un servei de bus gratuït que iniciava el servei a la 01.30h i el finalitzava a les 06.00h, fent 5 parades a cada volta, amb una durada aproximada de 15 minuts, amb l’objectiu que la gent no hagués d’agafar els vehicles particulars.

Tot plegat finalitzava, tal i com marca la tradició a Palafrugell, a les 7.00 h on s’oferia el servei d’un altre bus gratuït per anar des de les parades de la Plaça Pou d’en Bonet i a Camp d’en Prats per pujar fins al Cap de Sant Sebastià per donar la benvinguda al primer sol de l’any. Després de les sardanes i xocolata desfeta s’oferia el servei de bus de tornada a Palafrugell. En total, el servei de bus va comptar amb un total de 83 passatgers, els quals es van repartir en diferents franges horàries.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *Segueix llegint