Title

Artist

La salvació directa és encara possible

Escrit per el 8 de Març de 2020

• Victòria per 2-1 davant del Lleida que deixa la porta oberta a la salvació directa.
  • Sergi Canet permet somiar al Club Hoquei Palafrugell amb els seus dos gols.

El Club Hoquei Palafrugell afrontava el darrer partit de la fase regular a casa amb l’obligatorietat de guanyar. Els dos gols de Sergi Canet permet somiar en que la salvació directa és encara possible.

L’equip de Xavier Garcia Balda va sortir amb la intenció d’anar a per el partit des del primer minut. Així al minut 8 del primer període va arribar el primer gol dels palafrugellencs. Sergi Canet avançava el Club Hoquei Palafrugell amb un bon gol.

Tot semblava indicar que el partit arribaria al descans amb 1-0, però a 27 segons per finalitzar el primer temps, els del Segrià van poder igualar el marcador. Àlex Joseph Rueda va ser l’encarregat de tallar les ales als blanc i negres.

La segona part es va desenvolupar sense gaires ocasions per cap dels dos equips. De fet, una dada curiosa és que no es va produir cap falta directa. Així doncs, cap dels dos conjunts va arribar a les 10 faltes.

L’alegria per part dels de Xavier Garcia Balda la va tornar a donar Sergi Canet. El gol definitiu del Club Hoquei Palafrugell va arribar al minut 9 de la represa. Aleshores, el marcador ja no es va moure més i els palafrugellencs van poder sumar els tres punts.

La salvació directa passa per Igualada i Voltregà

Amb la victòria el CH Palafrugell suma 21 punts i queda igualat amb el CP Voltregà. No obstant això, l’empat a punts afavoreix als osonencs que se salvarien de forma directa per gol average particular.

Així doncs, per saber quin serà el conjunt que salvarà de forma directa s’haurà d’esperar a la darrera jornada que es disputarà d’aquí un mes, a causa de la Copa del Rei. En aquest últim partit el CH Palafrugell visitarà la pista de l‘Igualada, que encara té possibilitats d’obtenir una plaça europea. Per la seva banda, el Voltregà s’ho jugarà tot a casa contra el Taradell, un equip que ja no si jugarà res. Per tant, la salvació directa és encara possible, però els palafrugellencs no depenen d’ells mateixos.