Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Junta de govern virtual per definir el paquet de mesures econòmiques

Escrit per el 19 de Març de 2020

  • L’equip de govern de l’Ajuntament de Palafrugell celebrarà avui una junta de govern virtual per concretar les línies d’actuació enfront el coronavirus.

Josep Piferrer ha passat pels micròfons de l’emissora per avançar algunes de les mesures que prendrà l’equip de govern. En aquest sentit, apuntava a que no es cobraria l’ocupació de via pública. La resta de propostes sortiran de la junta de govern virtual que se celebrarà avui.

Ràdio Palafrugell ha pogut confirmar que l’equip de govern durà a terme una junta de govern virtual per definir el paquet de mesures econòmiques per fer front a la crisi del coronavirus. Així, durant aquesta reunió telemàtica, cada regidor aportarà les seves propostes.

D’altra banda, aquesta junta de govern virtual per definir el paquet de mesures econòmiques serà especialment sensible amb els col·lectius més vulnerables. Així, quan s’hagin debatut les diverses propostes es faran públiques.

La primera mesura ja es va donar a conèixer dilluns, i era el no cobrament per estacionar a la zona blava de Palafrugell. D’altra banda, ahir us avançàvem que una de les propostes que s’aprovaria serà la de no cobrar la taxa d’ocupació de via pública.

En Marc Heras ens fa arribar aquesta imatge de la junta de govern d’aquest matí

El passeig Francesc de Blanes de Llafranc

D’altra banda, l’equip de govern també té un altre tema sobre la taula. Es tracta de la reconstrucció del passeig Francesc de Blanes de Llafranc, l’indret més afectat pel temporal Glòria.

Josep Piferrer apunta a que han de prendre una decisió en les properes setmanes per tal que aquesta reparació estigui a punt per la temporada d’estiu.

En aquesta línia, Piferrer apunta a que els tècnics de l’àrea d’Urbanisme estan operatius treballant en aquest tema. A més, explica que estan en converses amb l’empresa que ha de fer les obres per saber la seva disponibilitat.

En cas afirmatiu, a la junta de govern d’avui s’aprovarà la tramitació per tal que puguin començar a fer els treballs. Una “obra municipal estratègica“, segons l’alcalde de Palafrugell.

Així doncs, avui se celebrarà aquesta junta de govern virtual per acabar de definir el paquet de mesures econòmiques per fer front a la crisi del coronavirus. A més, també hi haurà sobre la taula la reconstrucció del passeig Francesc de Blanes de Llafranc.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).