Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Joan Farré (C’s): “La part política és la més feble de l’Ajuntament”

Escrit per el 10 de Desembre de 2019

  • El portaveu de Ciutadans remarca la bona tasca dels professionals que formen part del consistori. Per contra, remarca que els polítics han de millorar el seu lideratge per tal de fer créixer l’Ajuntament.

Per acabar l’any Ràdio Palafrugell ofereix una roda d’entrevistes amb tots els portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament de Palafrugell. Així, el primer en passar pels micròfons de l’emissora ha estat Joan Farré, regidor per Ciutadans. Entre d’altres aspectes ha remarcat que “la part política és la més feble de l’Ajuntament”.

Per Farré aquesta és la primera experiència en primera línia política a Palafrugell. En aquest sentit, ha fet un balanç del mig any que porta dins de l’estructura del consistori. Un temps que l’ha permès ubicar-se i observar la realitat de l’Ajuntament.

D’altra banda, a més de destacar el fet que Palafrugell és una de les referències digitals a les comarques gironines, Joan Farré, també ha remarcat la tasca que desenvolupa la plantilla de la casa pairal.

D’altra banda, per Farré en aquests 6 mesos també ha pogut comprovar que “la part política és la més feble de l’Ajuntament“. Així, ha destacat que cal que es millori per tal que aquesta beneficiï als treballadors.

Crític amb l’equip de govern

El portaveu del partit taronja també ha criticat l’actuació de govern d’aquest nou mandat. Entre d’altres aspectes ha posat el focus en el fet que “no onegen les banderes oficials i es col·loquen pancartes partidistes a la façana municipal”.

D’altra banda, també ha exposat el seu malestar amb l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer. Per Farré, hi ha “una restricció de les aportacions que poden fer els grups de l’oposició”.

A més, entre les crítiques que el regidor de Ciutadans ha exposat també destaca que veu Palafrugell com un lloc brut. Aposta per incidir en campanyes de civisme i en l’educació a les escoles.

Les properes entrevistes que us oferirem seran dijous i divendres a les 12h. En la primera tindrem la presència d’Alfons Rius de Palafrugell en Comú Podem i tancarem la setmana amb el portaveu de JxCat, Josep Salvatella.

D’altra banda, podeu recuperar la conversa íntegra amb Joan Farré en el següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).