Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Es retornarà l’import de les sancions de la càmera de control de Llafranc

Escrit per el 27 de Setembre de 2019

L’Ajuntament de Palafrugell ha decidit retornar l’import de les sancions realitzades, fora de la temporada d’estiu, pel control fotogràfic situat a l’entrada del passeig de Cipsela de Llafranc, espai on hi ha ubicat una càmera. Així doncs, es retornarà l’import d’aquelles sancions realitzades entre el 15 d’octubre de 2018 i el 18 d’abril de 2019, i del 22 d’abril i al 31 de maig de 2019, així com les del 16 de setembre fins al 24 de setembre de 2019. En total es tracta de més de 1.500 sancions aproximadament.

El consistori ha detectat un contradicció en l’ordenança i per aquest motiu ha pres la decisió de modificar-la per tal que no provoqui males interpretacions mentre, al mateix temps, retornarà els imports de les sancions que ja s’han tramitat. Des del passat 25 de setembre, la càmera de control fotogràfic està desactivada i no tornarà a funcionar fins a l’entrada en vigor de l’ordenança modificada.

Les sancions realitzades entre l’1 de juny i el 15 de setembre de 2019 (temporada d’estiu), i també les del 19 d’abril al 22 d’abril de 2019 (període de Setmana Santa), es mantenen i seguiran el seu curs de tramitació.

Per tal de poder fer efectiu el retorn econòmic de la sanció, la persona afectada haurà d’entrar un escrit de sol·licitud de devolució a l’Ajuntament. El consistori també té previst informar als sancionats, amb l’objectiu que disposin de tota la informació necessària a l’hora de realitzar la sol·licitud de retorn de la sanció.

Zones amb sistema de control de pas

Palafrugell, al llarg dels últims mesos, ha anat ampliant el nombre de zones d’accés restingrit, amb sistemes de control de pas. Les zones afectades són la zona centre de Calella de Palafrugell (accedint pel carrer de Chopitea), la zona del carrer de la Caritat, la zona centre de Palafrugell (accedint pel carrer dels Valls), el carrer de la Concòrdia, i el passeig de Cipsela de Llafranc.

Aquesta mesura pretén reduir el trànsit de vehicles en les zones indicades, augmentant la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes i afavorint la circulació de persones per les zones de vianants.

El control d’accés a aquestes zones es fa mitjançant un càmera de control fotogràfic. Qualsevol vehicle que accedeixi a la zona sense la corresponent autorització serà sancionat de manera automàtica.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).