Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


ERC es marca dijous com a data límit per arribar a un acord amb SGdP

Escrit per a 4 de Juny de 2019

  • Josep Piferrer (ERC) es marca com a data límit el dijous per tancar un pacte amb el partit de Joan Vigas.
  • Aleshores, arribarà el moment de parlar amb Junts per Catalunya

Els resultats de les eleccions municipals del passat 26 de maig van deixar a PSC i ERC com a forces majoritaries amb 7 regidors. El divendres previ a les eleccions, les forces sobiranistes van firmar un acord que els obligava a negociar en cas de poder formar govern. ERC es marca dijous com a data límit per arribar a un acord amb SGdP.

En aquesta línia, aquests primers 10 dies d’ençà de les eleccions les negociacions han estat amb la segona força majoritària, Som Gent del Poble. En aquest punt, Josep Piferrer s’ha marcat aquest dijous com a data límit per arribar a un acord amb el partit de Joan Vigas.

Malgrat la prudència, Piferrer s’ha mostrat optimiste respecte arribar a un acord amb Som Gent del Poble. D’aquesta manera es podria consumar un govern independentista a l’Ajuntament de Palafrugell.

Josep Piferrer ha volgut insistir que si es tanca un pacte amb el partit de Joan Vigas, el següent grup amb el que negociaran serà Junts per Catalunya. No obstant això, no tanca la porta a incloure-hi a Palafrugell en Comú Podem.

Així doncs, malgrat que ERC es marca dijous com a data límit per arribar a un acord amb SGdP, no hi haurà notícies fins a mitjans de la setmana vinent. En els proper dies ens posarem en contacte amb la llista més votada, el PSC, per saber les opcions d’arribar a un pacte. Recordem que la sessió plenària per constituir en nou Ajuntament serà el dissabte 15 de juny.

D’altra banda, a continuació podeu escoltar la conversa íntegra amb l’alcalde en funcions, Josep Piferrer.

Entrevista íntegra amb Josep Piferrer

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *