Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


En marxa la campanya comercial de Nadal a Palafrugell

Escrit per el 17 de Desembre de 2019

  • El passat dissabte 14 de desembre es va donar el tret de sortida amb 129 comerços i negocis participants.

Amb el mateix lema que l’any passat “A Palafrugell ho trobaràs tot“, dissabte es va posar en marxa la campanya comercial de Nadal a Palafrugell. Íntegrament organitzada per Oohxigen, hi participen un total de 129 establiments i negocis del municipi.

Una de les principals novetats que presenta aquesta campanya és la incorporació d’una ruleta itinerant que anirà repartint regals per diversos punts del municipi. Així, enguany es canvia el format de tiquets descompte de l’any passat per aquest format.

Malgrat que la campanya comercial va començar dissabte, els dies marcats en el calendari són del 21 al 24 de desembre. Així doncs, si voleu poder participar d’aquesta ruleta apunteu-vos les següents dates per saber en quin lloc s’ubicarà.

Dissabte 21 de desembre al Mercat de Palafrugell durant el matí. A la tarda a la plaça del Sol. El diumenge 22 al matí al carrer Estret i a la tarda al Cel Obert. D’altra banda, el dilluns 23 s’ubicarà al Barris i Buixó al matí i al carrer Sant Sebastià a la tarda. Per últim, el dimarts 24 de desembre al matí es trobarà al carrer Cavallers i a la tarda a plaça Nova. Els horaris de matins és sempre de 10:30 a 13:30h i el de tardes de 17:30 a 20:30h, llevat del dia 24 que la ruleta es farà de 17 a 19h.

Pare Noel, gimcana infantil i activitats en paral·lel

D’altra banda, durant aquests dies també hi haurà activitats paral·leles. En destaquen el Pare Noel que es passejarà pels carrers de Palafrugell entre el 21 i el 24 de desembre. A més, aquest proper cap de setmana també hi ha dues actuacions. D’una banda, dissabte hi haurà la coral Fusions Grup Vocal de Palamós i, de l’altra, diumenge el Bruel dels Timbalers faran moure a ritme de batucada.

A més, abans de l’arribada dels Reis d’Orient també s’ha organitzat una gimcana infantil. Als aparadors del establiments participants de la campanya hi haurà les corones dels reis. Tots els nens i nenes que les trobin podran participar al sorteig per assistir al concert infantil de Cap Roig 2020. La Susanna Casademont, presidenta d’Oohxigen dona els detalls per a participar-hi.

Per últim, des de l’Associació de comerç i negoci de Palafrugell destacaven la gran resposta dels establiments del municipi. En aquest sentit, no tots els participants de la campanya formen part de l’associació. No obstant això, la bona tasca que s’està fent ha provocat que actualment Oohxigen estigui format per 138 socis.

Així doncs, ja hi ha en marxa la campanya comercial de Nadal a Palafrugell i que s’allargarà fins el proper 5 de gener.

Campanya comercial de Nadal a Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).