Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Baix Empordà supera els 400 casos de COVID-19

Escrit per el 23 d'Abril de 2020

  • La residència Palafrugell Gent Gran registra la víctima mortal número 22, mentre que els casos confirmats són 48.
  • A tota la comarca el nombre de morts s’eleva fins a les 39.

El Baix Empordà supera els 400 casos de COVID-19. En total des del SSIBE s’han diagnosticat 407 positius per coronavirus des de l’inici de la pandèmia. A la residència Palafrugell Gent Gran continua havent-hi 48 pacients ingressats amb el virus i fins aleshores s’han registrat 22 defuncions.

En les darreres hores el centre residencial de Palafrugell ha sumat una nova víctima i nova alta per coronavirus. Així, en la darrera actualització facilitada pel SSIBE al geriàtric del municipi han mort 22 persones. A més, s’informa que hi ha 48 positius per COVID-19 i que ja s’han donat 5 altes a pacients que han superat la malaltia. D’altra banda, hi ha un resident pendent de rebre els resultats de les proves.

Per la seva banda, els pacients ingressats per coronavirus a l’Hospital de Palamós disminueixen fins a les 15 persones. Per contra, les morts pugen fins a les 16 víctimes, 5 més que en el darrer balanç. A més, hi continua havent 18 persones pendents de les proves. La nota positiva continuen essent les 93 altes hospitalàries, tot i que és el mateix número que en la darrera actualització.

Pel que fa als professionals afectats per COVID-19 hi ha 44 casos confirmats i 10 estan aïllats a l’espera dels resultats.

Així doncs, des de l’inici de la crisi el SSIBE ha vist com el Baix Empordà supera els 400 casos de COVID-19.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).