Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Duet literari a la Biblioteca de Palafrugell

Escrit per a 31 de Juliol de 2020

  • Els escriptors Vicenç Pagès i Mar Bosch duran a terme un duet literari per presentar els seus dos nous llibres.
  • L’activitat es farà al pati de la Biblioteca de Palafrugell, aquest divendres a les 19h.

Continua l’agenda d’activitats culturals, aquest divendres amb un duet literari a la Biblioteca de Palafrugell. Els escriptors Vicenç Pagès Jordà i Mar Bosch presentaran les seves últimes publicacions, Memòria vintage i La dona efervescent, respectivament.

Per comentar aquesta activitat des de Ràdio Palafrugell ens hem posat en contacte amb Vicenç Pagès. L’escriptor de Figueres ha introduït el seu nou llibre Memòria Vintage, una publicació que recupera esdeveniments, conceptes i objectes dels últims 40 anys del segle XX.

D’altra banda, l’escriptor, ha explicat que el duet consistirà en una xerrada entre ell i l’escriptora gironina, Mar Bosch. Una proposta que servirà com a presentació de les seves últimes publicacions.

A més, Pagès Jordà ha afegit que la relació entre Memòries vintage i La dona efervescent, escrit per Mar Bosch, es basa en que els dos llibres contenen èpoques i vivències que no coneixen respectivament.

Tanmateix, Vicenç Pagès Jordà el figuerenc ha afirmat que la xerrada contindrà una mica d’humor igual que els dos llibres que presentaran.

Per últim, l’escriptor ha remarcat que el duet serà improvisat i que hi podrà assistir qualsevol persona. Tant si ha llegit els llibres com si no.

El duet literari a la Biblioteca de Palafrugell serà a les 19h d’aquest divendres. Per assistir-hi s’ha de reservar plaça trucant al 972 30 48 09. Podeu recuperar l’entrevista íntegra a Vicenç Pagès en el següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *Segueix llegint