Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Donen 20 quilos de mongetes al CDA de Palafrugell

Escrit per el 8 de Juliol de 2019

  • Els usuaris dels Horts Comunitaris Les Arenes han fet aquesta donació gràcies a parcel·les que estan en desús durant l’estiu
  • Les mongetes seran donades avui als usuaris del Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de Palafrugell.

Els hortolans dels Horts Comunitaris Les Arenes donen 20 quilos de mongetes al CDA de Palafrugell . El cultiu s’ha fet a les parcel·les destinades als centres educatius. Uns terrenys que durant l’estiu estan en desús.

La iniciativa va néixer en veure que les parcel·les del PTT del Centre d’Educació de Palafrugell a l’estiu s’omplien de males herbes. L’Afilal el Khatib “Jafaar”, promotor de la iniciativa ha explicat els detalls d’aquest acte solidari als micròfons de Ràdio Palafrugell

D’altra banda, la setmana que ve, des dels hortolans s’espera que puguin fer una nova donació de mongetes tendres. En aquest cas, al voltant d’uns 50 quilos. En aquest sentit, la Marissa Grassot, responsable del CDA Palafrugell remarca que aquest tipus de donacions tenen tan valor com els Grans Recaptes.

Així doncs, des dels Horts Comunitaris Les Arenes donen 20 quilos de mongetes al CDA de Palafrugell. Un donatiu que avui els més de 50 usuaris del Centre podran gaudir sense haver de gastar cap punt.

Donen 20 quilos de mongetes al CDA Palafrugell
Moment en què els hortolans han fet el donatiu al CDA de Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).