Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Debat electoral a Mont-ras amb Vanessa Peiró, Martí Sabrià i Rafael Roman

Escrit per el 22 de Maig de 2019

  • Més de mig centenar de persones assisteixen a la sala polivalent de l’Ajuntament per presenciar l’única debat electoral a Mont-ras
  • Intens debat entre Martí Sabrià (Mont-ras al Cor) i Vanessa Peiró (Junts x Mont-ras)

Ràdio Palafrugell ha organitzat l’únic debat electoral a Mont-ras amb totes les formacions que es presenten al municipi baixempordanès. D’una banda, amb el candidat del PSC-CP, Rafael Roman i de l’altra Martí Sabrià del grup Acord Municipal, Mont-ras al Cor. Per últim, el relleu de l’actual alcalde, Vanessa Peiró de Junts x Mont-ras.

El debat s’ha estructurat en 4 grans blocs:
1. Model de poble. Present i futur de Mont-ras
2. Promoció econòmica i turisme
3. Polítiques socials
4. Actuacions municipals en clau de país

D’altra banda, també s’ha demanat als candidats un pronòstic dels resultats que creien que obtindrien les seves formacions a les eleccions municipals del 26 de maig.

Per començar, el debat electoral a Mont-ras s’ha iniciat amb les propostes que cada candidat proposa per al futur del municipi. D’una banda, Rafael Roman aposta per fer un Mont-ras més digne, més pròsper i més segur

Tot seguit ha estat el torn de Martí Sabrià de Mont-ras al Cor. Sabrià s’ha mostrat molt crític amb la gestió del govern sortint. En aquest sentit, definia a Mont-ras com un poble que s’ha quedat estancat.

Per últim, en aquest darrer bloc hi ha intervingut Vanessa Peiró. La candidata de Junts x Mont-ras ha ressaltat que és un municipi amb molta vida i que gaudeix de diversos serveis. Peiró també es comprometia a tirar endavant el POUM.

L’economia i el comerç com a punt més intens del debat electoral a Mont-ras

A continuació del primer bloc ha arribat el moment del model de promoció econòmica i turisme. Aquest segon bloc ha estat el que més discrepàncies ha portat entre els tres grups que es presenten a les eleccions municipals de Mont-ras.

En primer lloc, el candidat socialista, Rafael Roman aposta pel creixement del sector industrial. A més, també creu que la millor fórmula es donar facilitats per a la creació de petits comerços, enfront de mercats setmanals.

Per la seva banda, Martí Sabrià, també ha posat el focus en potenciar la zona industrial. D’altra banda, de nou, s’ha mostrat crític amb la tasca de l’actual govern perquè no ha incentivat el desenvolupament de botigues.

Per últim, tancant aquest bloc, Vanessa Peiró ha remarcat que de mica en mica es van creant diversos petits comerços al centre de Mont-ras.

Per finalitzar, destacarem del debat electoral a Mont-ras la previsió que cada candidat va fer al voltant dels resultats que obtindran el proper 26 de maig.

Rafael Roman, Martí Sabrià i Vanessa Peiró fan el seu pronòstic pel 26M

El diumenge 26 sortirem de dubtes al voltant de qui s’apropa més al pronòstic que han fet. En aquest sentit, dins del programa especial de seguiment de les eleccions municipals a Palafrugell ens posarem en contacte amb els tres candidats a l’alcaldia de Mont-ras.

Aquí podeu escoltar tot el debat electoral a Mont-ras

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).