Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Confirmat: Palafrugell tindrà un tercer institut el curs vinent

Escrit per el 19 de Febrer de 2020

  • El conseller d’Educació, Josep Bargalló, confirma que en el curs 2020-2021 Palafrugell tindrà 3 instituts de secundària.
  • S’adequarà l’edifici del Frederic Martí Carreras per completar l’oferta educativa del municipi.

Josep Bargalló, conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, ha confirmat que Palafrugell tindrà un tercer institut el curs vinent. Així, es fa front a una llarga reivindicació del municipi.

Bargalló ha avançat que de cara al curs 2020-2021 s’ha buscat una solució provisional. Aquesta consistirà en adequar l’espai de l’Insitut Frederic Martí Carreras i de l’escola Barceló i Matas. Un projecte, però, que s’allargarà durant els propers cursos.

D’altra banda, el conseller d’Educació ha volgut puntualitzar que això no significarà retallar l’oferta educativa infantil i primària.

D’altra banda, des de la conselleria es recorda que caldrà definir on i quan s’han de fer les noves edificacions necessàries per cobrir l’oferta formativa de Palafrugell. Malgrat que la mesura és de caràcter provisional, Josep Bargalló ha apuntat que és un compromís de la Generalitat.

Tres línies de 1r d’ESO en l’espai que ocupa el batxillerat

Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell s’ha mostrat satisfet per l’acord arribat amb el departament d’educació i els Serveis Territorials. Tanmateix ha explicat com es readequarà l’espai del Frederic Martí i Carreras. Així, l’espai que ocupa el batxillerat està destinat a tres línies de 1r d’ESO.

Respecte a l’alumnat de batxillerat, Piferrer ha avançat que el consistori cedirà aules del Centre Municipal d’Educació perquè es puguin realitzar les classes.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).