Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cap de setmana d’activitats del Museu del Suro

Escrit per el 10 de Juliol de 2020

  • Coneix els secrets de la història de Sant Sebastià amb ‘Els secrets del vigilant de la Torre de Guaita’ aquest dissabte.
  • Nova edició de ‘De l’arbre al tap i del tap a la taula’.
  • Descobreix més sobre els ocells de la sureda i l’entorn mediterrani amb una excursió al bosc

Aquest cap de setmana arriba farcit d’activitats i propostes per part del Museu del Suro de Palafrugell. A continuació els repassarem de la Laura Requena que també ens ha explicat una activitat que han repetit al llarg de tota la setmana.

Coneix la història de Sant Sebastià de la Guarda

El dissabte 11 a les 19h tindrà lloc “Els secrets del vigilant de la Torre de Guaita” a Sant Sebastià de la Guarda. Un dels indrets més singulars de Palafrugell i que servia com a un punt d’avistament de pirateria a l’època medieval. Es tracta d’una activitat emmarcada dins l’acció Empordà Medieval organitzada pel Consell Comarcal del Baix Empordà i conjunta amb diversos municipis.

La Laura Requena, coordinadora del programa educatiu del Museu del Suro ens explica que es tracta d’una activitat nova, divertida, inclusiva i adaptada a totes les famílies.

El preu és de 3 euros i cal reserva prèvia trucant al Museu, al telèfon 972 30 78 25.

Descoberta dels ocells de la sureda i l’entorn mediterrani

Aquest diumenge 12 a les 10 del matí hi ha programada l’activitat gratuïta “Excursió al bosc per conèixer els ocells de la sureda i l’entorn mediterrani” amb els naturalistes Jaume Ramot i Sergi del Rio. Ens ho explica la Laura Requena.

És una activitat familiar que permetrà entendre la funció dels naturalistes per documentar tot el que els envolta mitjançant la fotografia o el dibuix. És necessària fer una reserva prèvia i el punt de trobada és a les coordenades 41º52’45.4”N 3º09’39.2”E.

En relació amb aquest esdeveniment, fins al 29 de juliol es pot gaudir de l’exposició temporal ‘Els ocells de la sureda i l’entorn mediterrani’ al Museu del Suro.

D’altra banda, cal recorda que aquest dissabte de 9.30 a 13.30h es podrà tornar a gaudir de l’activitat “De l’arbre al tap i del tap a la taula“. Una segona edició d’aquesta proposta conjunta amb el Consorci de les Gavarres i que va arrancar la setmana passada amb molt d’èxit.

Per últim, cal destacar que durant tota, de la mà del Gremio de la Càbala, han organitzat un “Cluedo” per a grups reduïts de 3 persones. A diferència dels que s’havien fet en edicions anteriors. Així, s’ha passat d’un “Cluedo en viu” a un “Cluedo per viure“.

Per als que no hagin pogut gaudir d’aquesta proposta en tindran una nova oportunitat la setmana del 20 de juliol. En aquest sentit, des del Museu alternen una setmana d’activitats infantils i una altra per a un públic més jove i familiar.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).