Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Can Genís renova l’oferta de cursos i tallers

Escrit per el 17 d'Octubre de 2019

  • El remodelat espai de Can Genís ha permès oferir nous cursos i tallers i recuperar-ne d’altres que havien quedat arraconats
  • El nou equipament compta amb una cuina, un estudi d’art i una petita sala d’actes

Des de mitjans de setembre l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafrugell ja pot gaudir del renovat espai de Can Genís. Així doncs, més d’un any després l’equipament ja torna a estar en funcionament. Gràcies a les noves prestacions que ofereix el remodelat espai, Can Genís ha renovat l’oferta de cursos i tallers. Entre d’altres, destaquen les propostes gastronòmiques i de noves tecnologies.

Eduard Vilagran, dinamitzador de Can Genís, ha atès la visita de Ràdio Palafrugell al renovat centre del jovent de Palafrugell. Primer de tot, Vilagran ha destacat que gràcies a la finalització de les obres poden tornar a oferir una àmplia gamma de tallers i cursos.

Malgrat que el gran gruix de propostes comencen el proper mes de novembre, el proper 18 d’octubre comença un taller de fotografia nocturna. De fet, actualment hi ha una exposició de fotografies fetes per usuaris del curs anterior.

D’altra banda, les principals novetats d’aquest cursos i tallers d’aquest darrer trimestre de l’any tenen a veure amb la gastronomia. Eduard Vilagran detalla de quin tipus de cuina són aquests tallers.

Cuina de Can Genís en la que es faran els tallers i cursos gastronòmics

Per altra costat, el fet de tornar a l’espai de Can Genís ha permès recuperar propostes que durant les obres havien quedat en stand by. Així, tornen els cursos i tallers relacionats amb les noves tecnologies i les habituals sortides.

Igualtat de gènere i salut sexual

Una de les activitats que arriben durant el darrer trimestre de l’any i que coordinen des de Joventut és el Dia contra la violència masclista del 25 de novembre. Un any més, des de Can Genís col·laboren amb la producció i gravació de la cançó i el videoclip que es fa des de fa 4 anys a Palafrugell per commemorar aquest dia. Així, ja s’està treballant amb la Marina Gil, la protagonista d’enguany.

A més, durant la setmana del 25 de novembre, al vestíbul de Can Genís hi haurà una taula informativa amb el lema de la Festa Major. Per tant, es farà recordatori que “A Palafrugell només sí és sí!

D’altra banda, relacionat amb la igualtat de gènere també hi ha un taller de “X NO grafia, taller de TRAP feminista” que tindrà lloc el 22 de novembre. Una activitat organitzada per Espai Dona.

Per últim, un tipus de propostes recurrents són les relacionades amb la salut sexual. Així, el 29 de novembre hi haurà l’entrega dels premis “Posem-nos el condó“. Un concurs de fotografia en el que se sabran els guanyadors coincidint amb la setmana de les infeccions de transmissió sexual.

Podeu consultar totes les activitats a la web de Can Genís, així com a les seves xarxes socials. Can Genís ha renovat l’oferta de cursos i tallers i us hi podeu apuntar visitant el nou espai.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).