Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


34a Cantada d’Havaneres de Llafranc

Escrit per a 3 d'agost de 2019

Com es tradicional el primer cap de setmana arriba la Cantada d’Havaneres de Llafranc. Enguany, celebren la 34a edició. A Ràdio Palafrugell hem parlat amb Tomàs de Palacio, president de l’Associació d’Amics i Veïns de Llafranc (AAVLL).

Dissabte a les 23h tindrà lloc la 34a edició de la Cantada d’Havaneres de Llafranc, a la platja. Hi participaran els grups Port Bo, Peix Fregit i A Tota Vela. Malgrat ser tres grups reconeguts, Tomàs de Palacio destaca que els hagués agradat portar algun grup més.

Des de l’AAVLL no es fixen en el número de persones que puguin assistir a la Cantada. En aquest sentit, únicament treballen per poder oferir aquesta tradicional activitat als residents i visitants de Llafranc.

D’altra banda, Tomàs de Palacio també ha recordat que durant tot l’agost han organitzat diverses activitats. La del dissabte 10 d’agost serà la primera vegada que es faci.

Així doncs, aquesta cantada arriba pràcticament un mes després de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. I el primer cap de setmana de setembre es tancarà la temporada de cantades amb la de Tamariu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *