Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Blai Manté guanyador del II Premi Empordà de Novel·la

Escrit per el 8 de Novembre de 2019

  • Canteu, Canteu, ninetes va ser la novel·la guanyadora de la 2a edició del Premi Empordà de Novel·la
  • Blai Manté el presenta aquest divendres a les 19h a la Biblioteca de Palafrugell

Blai Manté, guanyador del II Premi Empordà de Novel·la amb Canteu, Canteu ninetes presentarà el seu llibre aquest divendres a la Biblioteca de Palafrugell. A més, amb Manté també hi haurà la presència de Jordi Imaz, coordinador del Premi.

D’entre les 51 obres presentades la de Blai Manté va aconseguir guanyar-se la confiança del jurat per ser escollida vencedora de la 2a edició del Premi Empordà de Novel·la. Un premi del qual ens en va parlar Jordi Imaz aquesta setmana. Per Manté endur-se aquest reconeixement va significar reconciliar-se amb la seva passió, l’escriptura.

Canteu, Canteu, ninetes narra la història d’un músic en hores baixes i que està a punt de ser abandonat per la seva dona. De casualitat troba una feina com a terapeuta de persones amb discapacitat psíquica. En aquest sentit, la música hi pren un paper molt rellevant ja que és a través d’ella que intenta millorar la dinàmica del grup.

D’altra banda, gràcies a ser el guanyador del Premi va fer possible que aquesta novel·la fos publicada. El fet que Brau Edicions tregui a la llum el llibre vencedor és, per Blai Manté, un premi més rellevant que l’econòmic.

A més, Manté també formarà part del jurat de la 3a edició del Premi que des de dilluns té les inscripcions obertes. Podeu recuperar l’entrevista íntegra amb Blai Manté el guanyador del II Premi Empordà de Novel·la en el següent arxiu.

Blai Manté a la sintonia de Ràdio Palafrugell
Blai Manté guanyador del II Premi Empordà de Novel·la Palafrugell
Presentació del llibre a la Biblioteca de Figueres el passat 31 d’octubre. Josep M. Dacosta

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).