Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Una mort i 3 altes al centre Palafrugell Gent Gran

Escrit per a 22 de Maig de 2020

  • La xifra de casos confirmats segueix a la baixa i, actualment hi ha 10 pacients ingressats amb COVID.
  • Des de l’inici de la pandèmia, el balanç de defuncions és de 33 i les altes s’eleven fins a les 36.

Continua la tendència a l’estabilització del coronavirus al Baix Empordà. Un fet que també es trasllada a la residència municipal de Palafrugell. En aquest sentit, aquesta setmana el balanç és d’una mort i 3 altes al centre Palafrugell Gent Gran.

Els casos detectats pels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà a tota la comarca ascendeixen als 512 positius. Això suposa que en els darrers 7 dies se n’han detectat 16 de nous. Unes xifres que denoten que la situació s’ha estabilitzat.

Pel que fa al sociosanitari de Palafrugell el nombre de positius segueix baixant i ja, només hi ha 10 casos confirmats de COVID. Una dada molt inferior respecte fa 15 dies quan hi havia 32 positius al centre residencial. D’altra banda, el balanç d’aquesta setmana deixa una mort i 3 altes al centre Palafrugell Gent Gran. Amb això, des de l’inici del coronavirus el total de defuncions és de 33 i 36 residents han superat la COVID19.

Per la seva banda, a l’Hospital de Palamós, actualment hi ha 13 casos confirmats, 6 pendents de resultats. A més, des de fa dues setmanes que no s’ha produït cap mort per COVID. Les altes hospitalàries ascendeixen a 127.

Per últim, respecte els professionals del SSIBE hi ha un total de 27 casos confirmats, 4 d’ells ingressats a Palamós i n’hi ha 6 aïllats pendents de rebre els resultats.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *