Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tornen els cursos i tallers de Can Genís

Escrit per a 25 de Setembre de 2020

  • Aquest any destaca l’aposta en noves tecnologies i edició d’imatge.

Una vegada més, arribada la tardor, Can Genís ofereix un ampli catàleg de cursos i tallers destinats a la gent jove del municipi. Enguany, a causa de la crisi del COVID, tots ells comptaran amb mesures per tal que es puguin desenvolupar amb la màxima seguretat.

Dins la gran quantitat que el catàleg de cursos i tallers que Can Genís ofereix als joves aquesta tardor, s’han de destacar els relacionats amb les noves tecnologies. Així, per exemple, hi ha un curs de fotografia i creació audiovisual. D’altra banda, també s’ofereix el curs de premonitor, i el curs de dibuix i pintura per a joves. Aquestes són tres activitats que es duran a terme durant tot l’any i que funcionen com a activitats extraescolars.

Un aspecte fonamental de les novetats de cursos que s’ofereixen és l’aposta que es fa per a les noves tecnologies, les xarxes socials i l’edició d’imatge. Així, es posen en marxa tallers de disseny d‘stories per a Instagram, fotos per a xarxes socials o restauració digital de fotos antigues, que són activitats que es faran al Punt Òmnia de Can Genís.

Finalment també es fa una aposta important sobre l’orientació laboral. En aquest sentit, es poden trobar tallers de disseny de currículum, per preparar entrevistes de feina, etc. Uns tallers especialitzats on es treballa a partir de la persona referent d’ocupació juvenil.

Aquest any també cal destacar que s’ha estat molt curós amb les mesures de seguretat per fer front a la COVID-19. A les instal·lacions de Can Genís de l’àrea de Joventut es poden desenvolupar els cursos i tallers amb la màxima seguretat de cara als usuaris.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *