Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Torna el futbol a Ràdio Palafrugell

Escrit per el 7 de Setembre de 2019

  • Alba Cabrera serà la nova locutora de les retransmissions dels partits del FC Palafrugell

Aquest dissabte a les 6 de la tarda, torna la lliga de 3a catalana, per tant, torna el futbol a Ràdio Palafrugell. L’equip blanc i negre juga amb un dels màxims rivals de la temporada passada, el Tordera. Un conjunt que també es va quedar amb la mel als llavis, sense poder assolir l’ascens de categoria. El partit davant el Tordera, començarà a les 6 de la tarda.

Raül Coloma, tècnic del FC Palafrugell valora a Ràdio Palafrugell com ha estat la pretemporada de l’equip.

Raül Coloma entrenador del FC Palafrugell

La principal novetat d’enguany respecte a les retransmissions dels partits de futbol serà el canvi de veu. Aquest dissabte la periodista Alba Cabrera debutarà a Ràdio Palafrugell.

La nova veu del Futbol a Ràdio Palafrugell es defineix com una apassionada dels esports en general i del futbol en particular.

Malgrat que en els darrers anys hi ha més veus femenines dins del món de l’esport, encara hi ha molt diferència envers les masculines. Així, són poques les referents on emmirallar-se. No obstant això, l’Alba Cabrera ens destaca una sèrie de noms.

Torna el futbol a Ràdio Palafrugell Alba Cabrera
Alba Cabrera, la nova veu de les retransmissions dels partit dels FC Palafrugell

Prop de 40 anys de futbol a Ràdio Palafrugell

Els partits de futbol en directe a Ràdio Palafrugell arrenquen pràcticament des de la mateixa fundació de l’emissora, el 1981. En aquells anys el FC Palafrugell militava entre les aleshores 1a i 2a regional. L’equip d’esports, amb Juan López Alba i d’altres al capdavant, portava les transmissions des d’arreu de les comarques gironines, amb diferents locutors, entre d’ells en Dani Juscafresa.

Des de l’any 88, amb el Palafrugell a 1a regional, han passat diferents narradors. Rafel Corbí va ser el locutor dels partits dels blanc i negres durant 15 anys. A continuació el van seguir Martí Pedrero, Gerard Geronès, Jordi Figarola, Toni Sellas i, per últim, Rubén Herranz. Ara arriba el moment d’Alba Cabrera


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).