Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tertúlia sobre la igualtat a la feina

Escrit per a 30 de Setembre de 2019

  • Programa emmarcat dins de la campanya “La igualtat a la feina recompensa”
  • Dimarts de 11 a 12h amb Carme Ramírez (IPEP), Sònia Vivolas (Espai Dona), Roser Solar (La Malla) i RRHH de l’Ajuntament de Palafrugell

Demà dimarts de 11 a 12h des de Ràdio Palafrugell oferirem una tertúlia sobre la igualtat a la feina. Aquesta tertúlia està emmarcada dins de la campanya La igualtat a la feina recompensa. Aquesta campanya impulsada per l’Ajuntament de Palafrugell  promou les bones pràctiques en igualtat de gènere en les empreses de la vila.

La taula rodona estarà enfocada, d’una banda, en donar a conèixer la campanya impulsada pel consistori i l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell. En aquest sentit, comptarà amb la presència de la Carme Ramírez, del SOMI del municipi i la Roser Solar, responsable de la campanya que ha elaborat La Malla.

D’altra banda, també hi haurà la presència de Recursos Humans de l’Ajuntament. Des del consistori s’està treballant en el nou desenvolupament del Pla d’Igualtat. El 2017 es va iniciar el Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre homes i dones. Després de dos anys i diverses accions actualment s’està iniciant una nova fase d’aquest pla.

Per últim, la tercera pota d’aquest programa estarà basat en el debat al voltant de les diferències que encara hi ha entres homes i dones actualment als llocs de treball. Amb la Sònia Vivolas de l’Espai Dona de Palafrugell i la Cristina Sànchez Miret, doctora en sociologia de la Universitat de Girona, conjuntament amb la resta de convidades parlarem de la situació actual i cap a on anem.

Les empreses interessades en participar en aquest concurs podeu consultar les bases a la web de l’Ajuntament.

Per tant, demà a partir de les 11h en directe, tertúlia sobre la igualtat a la feina.

Tertúlia sobre la igualtat a la feina a Ràdio Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *