Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Temporda Alta torna a comptar amb Palafrugell

Escrit per el 3 de Setembre de 2020

  • L’edició del 2020 que es va presentar ahir tornarà a fer parada al Teatre Municipal de Palafrugell.
  • Els Brugarol de Ramon Madaula i Mònica Bofill i La Gavina d’Àlex Rigola són els dos espectacles que s’oferiraran.

La pandèmia del COVID no ha impedit que el festival Temporada Alta hagi decidit tirar endavant l’edició del 2020. La presentació va tenir lloc ahir al Teatre Municipal de Girona. En aquesta edició adaptada per la crisi sanitària Temporda Alta torna a comptar amb Palafrugell que acollirà dues obres els mesos d’octubre i novembre.

El 16 d’octubre a les 20:30h el festival farà la primera aturada a Palafrugell amb Els Brugarol. Una comèdia àcida al voltant dels conflictes generacionals.

La família Brugarol forma part de l’alta burgesia catalana, la filla, però és una activista social i feminista que decideix canviar-se el primer cognom pel de la mare. Això, per al pare, Antoni Brugarol, és inconcebible ja que el seu és un dels cognoms amb més solera de la comarca. Per això, recorrerà a tota mena d’argúcies i xantatges perquè l’Anna es faci enrere. Grans dosis d’humor àcid per descobrir les contradiccions dels seus protagonistes.

L’autor d’aquesta obra és Ramon Madaula i la direcció és a càrrec de Mònica Bofill. El propi autor comparteix escenari amb Estel Solé i Jaume Madaula.

Un Txékhova de la mà d’Àlex Rigola

D’altra banda, la segona de les propostes que aporta el festival és La gavina, un text d’Aton Txékhov que Àlex Rigola ha adaptat. A La gavina Rigola parlar sobre amor i teatre. Tres actrius, dos actors i un dramaturg/director conversen sobre els seus desitjos i el seu amor pel teatre. Punt de partida per a molts dubtes, íntims i professionals, per arribar a l’essencialitat de morir, estimar i fer teatre. Aquesta obra es podrà veure el 13 de novembre a les 20:30h.  

En aquest cas, els intèrprets d’aquesta obra són Nao Albet Pau Miró, Xavi Sáez, Mònica López, Melisa Salvatierra i Roser Vilajosana.

Així, tot i les restriccions sanitàries el Temporda Alta torna a comptar amb Palafrugell. Les entrades per aquestes dues obres les trobareu als enllaços que us hem deixat anteriorment.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).