Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Setmana clau pel Flors i Violes i Festes de Primavera

Escrit per a 25 de Març de 2020

  • El Flors i Violes es posposa pel cap de setmana del 25, 26 i 27 de setembre
  • Josep Piferrer assegura que si no hi ha Carroussel Costa Brava, les Festes de Primavera no tenen sentit.

Més enllà de l’aturada econòmica, el coronavirus s’està duent per endavant totes les activitats culturals i festives programades a Palafrugell. En aquest sentit, aquesta serà una setmana clau pel Flors i Violes i les Festes de Primavera. El consistori, després de parlar amb totes les parts implicades espera poder prendre una decisió a finals d’aquesta setmana.

D’una banda, dilluns es feia públic que les principals activitats del mes d’abril a Palafrugell quedaven ajornades. Per això, ens hem posat en contacte amb Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell. Malgrat que s’havia apuntat a que la lectura de l’obra continuada de Josep Pla es podria celebrar a principis d’estiu, Piferrer ha avançat que aquesta segurament se suspendrà.

També queden suspeses totes les activitats que tradicionalment proposen les diverses àrees i entitats. No obstant això, respecte a la venda de llibres i roses, estant a l’espera del que es decideixi des del gremi de llibreters.

Flors i Violes el darrer cap de setmana de setembre

Flors i Violes és el proper gran esdeveniment que havia de tenir lloc a Palafrugell. En concret, del 30 d’abril al 3 de maig. Des de l’IPEP, però s’ha acabat decidint per posposar-lo i ho faran coincidint amb el cap de setmana de la Mercè. Així, el Flors i Violes 2020 es farà els dies 25, 26 i 27 de setembre.

A Ràdio Palafrugell, Josep Piferrer, alcalde palafrugellenc ja apuntava la possibilitat de trobar una nova data, recordant que la decisió final es prendria des de l’IPEP.

Piferrer: “Si no hi ha Carroussel, no hi haurà Festes de Primavera”

Així de clar s’ha mostrat l’alcalde de Palafrugell respecte l’altre gran esdeveniment del municipi. En aquesta línia argumenta que la desfilada de carrosses és l’embolcall de les Festes de Primavera. No obstant això, actualment és encara una incògnita què passarà amb Festes de Primavera.

Malgrat la contundència de la frase, Josep Piferrer ha explicat que estan en converses amb les colles de carrossaires per acabar de decidir què fan. El Carroussel està previst pel 31 de maig, el principal problema no és la data, ja que encara falten més de dos mesos. El gran escull és que en aquests moments les colles no poden treballar en les noves carrosses.

Per tot això, es prendrà una decisió consensuada entre aquesta setmana i principis de la vinent com remarca Piferrer.

Per tant, aquesta és una setmana clau pel Flors i Violes i les Festes de Primavera. Les àrees i entitats implicades, conjuntament amb l’Ajuntament prendran la decisió final en els propers dies.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *