Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Senyals noves al barri de “les cases barates”

Escrit per a 14 de Novembre de 2019

  • Pau Lladó explica les millores en matèria de senyalització que s’han dut a terme als carrers Tarongeta, Balmes i doctor Fleming.

Des de fa uns quants dies hi ha senyals noves al barri de “les cases barates“. Aquesta actuació l’ha dut a terme l’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Palafrugell. En aquest sentit, s’ha canviat la senyalització vertical i i s’ha repassat la pintura del ferm dels carrers Balmes, doctor Fleming, el Ramon Llull i el Tarongeta.

Pau Lladó, regidor de Mobilitat ha passat per la sintonia de Ràdio Palafrugell per explicar aquesta renovació al barri, malconegut, com el de “les cases barates”. Lladó ha remarcat que aquesta actuació s’ha fet per continuar amb el que ja es va fer a l’avinguda Pompeu Fabra.

El cost total de l’actuació en aquests carrers ha estat de 9.000 euros i que està recollida dins del pla de Mobilitat i de Seguretat Local. La pintura que s’ha aplicat, segons Lladó, tindrà una durabilitat d’entre 3 i 4 anys. Així, s’ha pogut fer una reordenació d’aquest barri.

Pel que fa a la senyalització vertical, fins ara els pals de les senyals eren de ferro. A més, el regidor de mobilitat ha destacat que aquestes importants millores ajuden, a nivell visual, a vianants i a conductors.

senyals noves al barri de "les cases barates".
Nova zona d’estacionament per a motocicletes

Millores pendents al Torres Jonama

D’altra banda, fa unes setmanes es va procedir al repintat del carrer Torres i Jonama. A més, aprofitant aquesta renovació d’aquesta artèria de Palafrugell també es va aprofitar per fer tot el carrer de sentit únic i de zona 30. En aquest sentit, Pau Lladó ha reconegut que estan pendents de senyalitzar més fermament que en aquesta via les bicicletes hi tenen prioritat. No obstant això, ha remarcat que estan supeditats a la meteorologia.

Des del consistori valoren molt positivament el canvi de direcció que van fer en aquest punt. Així, Lladó ha avançat a Ràdio Palafrugell que estan estudiant fer una actuació similar al carrer Nou.

Una actuació, però que encara estan valorant amb la Policia Local i que, com les altres, persegueix millorar la seguretat dels carrers de Palafrugell. Podeu recuperar la conversa íntegra amb Pau Lladó en la que parla de la instal·lació de les senyals noves al barri de “les cases barates” al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *