Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Sense confinament per “L’angelet de les dents”

Escrit per a 6 d'Abril de 2020

  • Tant ell com el “Ratoncito Pérez” podran visitar la casa dels infants al que els hi hagi caigut una dent

L’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, ha signat un ban dirigit als infants del municipi. En aquest escrit els agraeix el seu comportament en aquests dies de confinament. Tal com afirma el batlle “les nenes i nens de Palafrugell han entès perfectament la situació i ho han acceptat d’una forma admirable, demostrant una actitud adulta i quedant-se a casa, cosa que és molt difícil per a elles i ells”. A més, especifica que deixa sense confinament “L’angelet de les dents” i el “Ratoncito Pérez”

D’altra banda, Piferrer també qualifica de valent i exemplar, el comportament dels infants, lluitant tots junts contra la CoVid-19. A més, agraeix que es rentin sovint les mans, llegeixin, estudiïn i ajudin als grans a tirar endavant enmig d’aquesta situació tan difícil.

El ban també recorda la importància de parlar cada dia amb la família, amigues i amics per telèfon o per videotrucada i aprofitar per recordar-los que s’han de quedar a casa i dir-los que els estimen. També proposa activitats divertides com fer pastissos, muntar tendes de campanya al menjador, riure molt i procurar cantar alguna cançó almenys un cop al dia.

L’angelet i el Ratoncito poden saltar-se el confinament

De manera excepcional, el ban autoritza “L’angelet de les dents” i “El Ratoncito Pérez” que puguin circular lliurement pel poble de Palafrugell. Així, podran entrar a aquelles cases on visquin els infants als quals els caigui alguna dent, entenent que és un assumpte essencial i de la màxima importància. Tot i això, fa un esment especial a tots dos recordant-los que han de tenir molta cura a l’hora de fer la visita, sempre en horari nocturn, i prendre totes les mesures de seguretat: portar mascareta i guants i rentar-se les mans abans i després de marxar de casa i que no s’oblidi de deixar un polset de màgia al cel del nostre poble per donar-nos forces per continuar lluitant tots plegats contra el coronavirus.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *