Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


“Secretos de Estado”, al TMP aquest dissabte i diumenge

Escrit per a 28 de Novembre de 2019

El Cine-Club Garbí ens ofereix aquest thriller basat en fets reals, protagonitzat per l’excel·lent actriu Keira Knightley.

Rafel Corbí (Redacció, Ràdio Palafrugell)

És l’any 2003, abans de la Guerra d’Iraq. Katharine Gun (Keira Knightley) ho arriscarà tot per d’aturar una guerra injusta. Aquesta especialista en intel·ligència britànica, el treball de la qual consisteix en l’administració rutinària d’informació classificada rep un memoràndum comprometedor en favor d’una invasió de l’Iraq. Incapaç d’esperar i veure al món precipitar-se en una guerra il·legal, pren la decisió de desafiar al seu govern i filtrar-lo a la premsa. Denunciada com a traïdora pel seu propi govern, Gun protagonitzarà una cadena explosiva d’esdeveniments que donarà a conèixer una gran conspiració política, que la posarà, a ella i la seva família, en perill de mort.

Pel·lícula basada en fets reals, dirigida per Gavin Hood (Espies Des Del Cel) i que és l’adaptació del llibre escrit per Marcia i Thomas Mitchell. El filme està protagonitzat per Keira Knightley (El Cascanueces i Els Quatre Regnos)
Secretos de Estado la podeu veure al TMP de Palafrugell dissabte 30 (17.00, 19.30 en VOS i 22.00), així com diumenge dia 1 (17.00 i 19.30)


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *