Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Salvatella: “El balanç d’aquests mesos és positiu”

Escrit per a 13 de Desembre de 2019

  • El portaveu de Junts per Catalunya i tercer tinent d’alcalde fa balanç del mig any com a membre de govern.
  • Ha avançat que les goteres i filtracions del Museu del Suro se solucionaran en els propers mesos.

Tercera entrevista amb els portaveus dels grups municipals a l’Ajuntament de Palafrugell. Després de les converses amb Joan Farré de Ciutadans i Alfons Rius de Palafrugell en Comú arriba el torn del portaveu de Junts per Catalunya. En aquest sentit, per Josep Salvatella el balanç d’aquests 6 mesos és positiu“.

La formació de JXCat va entrar a l’Ajuntament de Palafrugell amb 2 regidors després de les eleccions municipals. En aquest sentit, Josep Salvatella recorda que van tenir una precampanya i una campanya electoral molt complicada. Tot i això, admet que s’esperaven treure un millor resultat.

D’altra banda, també ha recordat com va ser l’entrada del seu grup a l’equip de govern. Malgrat reconèixer que els hi hagués agradat que el procediment fos diferent, s’ha mostrat satisfet amb les regidories que tenen.

S’han acabat les goteres al Museu del Suro?

A més de 3r tinent d’alcalde, Josep Salvatella també és regidor del Museu del Suro, Arxiu Municipal i Cooperació i Gent Gran. Posant la mirada sobre el Museu un dels temes que s’arrossega des de fa anys són les famoses goteres i filtracions.

En aquest sentit, ja en la primera entrevista que Salvatella va concedir es va comprometre per buscar una solució. Així, mig any després sembla que s’està més a prop d’acabar amb aquest problema. Josep Salvatella ha avançat que des de l’àrea d‘Urbanisme s’han compromès a resoldre el tema en els propers mesos.

D’altra banda, l’any 2020 serà un any molt important pel Museu del Suro. S’ha d’executar la primera fase de la nova museografia que s’ha aprovat en aquest mig any que porta a dins de l’Ajuntament. Una primera fase que ha de començar en el primer trimestre de l’any vinent.

En aquesta primera fase el cost serà per sobre dels 600mil euros. Un cost total que serà assumit per diversos estaments. Un fet que per Salvatella denota que el Museu del Suro esdevindrà una referència al país.

D’altra banda, amb el portaveu de JXCat també s’ha parlat de les altres regidories que li pertoquen. Podeu recuperar l’entrevista íntegra en la que Salvatella explica que el balanç d’aquests 6 mesos és positiu al següent arxiu d’àudio.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *