Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


S’ajornen les festes de la Vellesa i de l’Esport i Sant Jordi

Escrit per a 23 de Març de 2020

  • L’Ajuntament de Palafrugell decideix ajornar aquestes activitats que havien de tenir lloc a l’abril.
  • Les festes de la Vellesa i de l’Esport apunten a que se celebraran a la tardor. La lectura de Sant Jordi tindrà lloc a principis d’estiu.

L’Ajuntament de Palafrugell ha decidit ajornar les principals activitats previstes per al mes dabril. Així doncs, s’ajornen les festes de la Vellesa i de l’Esport i la lectura de Sant Jordi. El més probable és que es tornin a programar de cara a la tardor, excepte Sant Jordi, que és possible que se celebri a principis d’estiu.

La Festa de l’Esport arribava aquesta any a la seva 36a edició, i com cada any estava previst guardonar a les entitats i esportistes masculins i femenins més destacats del passat calendari competitiu.

D’altra banda, la Festa de la Vellesa es va decidir ajornar a causa de la vulnerabilitat de la gran majoria dels participants enfront la situació actual. Aquesta festivitat serveix per fer un emotiu homenatge a la gent que durant aquest 2020 celebra el seu 80 aniversari. Per aquest motiu, es buscarà una fórmula per traslladar la Festa a la tardor. La data concreta dependrà de la flexibilitat de l’agenda municipal.

La lectura de Sant Jordi apunta a l’estiu

Pel que fa a la festivitat de Sant Jordi, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament intentarà buscar una data alternativa que estigui vincula a la decisió que finalment adopti el sector de la cultura i els llibreters. L’acte més rellevant de Palafrugell lligat amb Sant Jordi és la lectura continuada de lobra de Josep Pla, que enguany celebra la seva 17a edició. En aquesta ocasió estava confirmada la presència de la Consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga.

Finalment, aquesta decisió va amb línia amb l’anunci de dissabte del President del Govern espanyol. Pedro Sánchez demanarà dimecres al Congrés allargar l’estat d’alarma fins l’11 dabril.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *