Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


S’ajornen els cobraments domiciliats fins l’1 de juny

Escrit per a 30 de Març de 2020

Des de l’Ajuntament de Palafrugell s’ha pres la decisió que s’ajornen els cobraments domiciliats fins l’1 de juny. Aquests s’havien de cobrar el dimecres 1 d’abril. Una mesura que vol retardar els problemes provocats per la crisi del coronavirus.

En paral·lel, l’aparació de la COVID-19 ha coincidit amb el període de cobrament en voluntària de l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica de l’exercici 2020. Aquest es va iniciar el 15 de febrer i estava previst finalitzar el proper 30 d’abril. En el moment de la declaració de l’estat d’alarma s’estava procedint a efectuar el repartiment dels tríptics dels rebuts no domiciliats. 

En aquest sentit, està previst que pels rebuts no domiciliats que no s’hagi pogut fer efectiu el seu pagament abans del 30 d’abril es procedirà a ampliar el termini de pagament en període voluntari fins a l’1 de juny. A tal efecte tots els contribuents que ho sol·licitin a l’Ajuntament obtindran una nova carta de pagament per fer efectiu l’Impost. No suposarà cap recàrrec, i tindran temps fins el dia 1 de juny.

Així, s’ajornen els cobraments domiciliats i no domiciliats fins l’1 de juny del 2020.

D’altra banda es recorda que el pagament domiciliat de l’Impost de vehicles té una bonificació en la quota del 5% i fins al 25 de maig de 2020. Per tant, qualsevol contribuent, pot sol·licitar la domiciliació del rebut per beneficiar-se d’aquesta bonificació. També afecta aquelles persones que hagin rebut el tríptic.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *