Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Repartides més de 25.000 mascaretes a Palafrugell

Escrit per el 28 de Maig de 2020

  • El moviment solidari Calonge COVID19 segueix la tasca per tota la comarca.
  • A Palafrugell cada dimecres i dissabtes es poden recollir mascaretes i altres materials d’autoprotecció en un local del carrer Cavallers.

Des d’aquesta setmana el moviment solidari Calonge COVID19 té un espai físic a Palafrugell per donar el material d’autoprotecció que elaboren. Laura Cama, representat de l’acció al municipi ens explica que ja s’han repartides més de 25.000 mascaretes a Palafrugell.

Des de l’inici de la pandèmia del coronavirus ens hem posat en contacte diverses ocasions amb el moviment solidari Calonge COVID19. En aquest sentit, hem anat repassant com desenvolupaven la seva acció. L’última novetat que hem conegut és que disposen d’un local a Palafrugell per repartir material d’autoprotecció. Laura Cama, ens explica on està ubicat i que hi seran cada dimecres.

Així doncs, en aquest local del carrer Cavallers els dimecres de 10 a 12h i de 18 a 20h es podran anar a recollir les mascaretes. D’altra banda, si al principi només n’elaboraven d’un tipus, actualment n’hi ha de diverses tipologies.

Així, més enllà de les mascaretes també hi ha pantalles protectores i bates impermeables. Una àmplia gamma de productes per aquelles persones o col·lectius que les necessitin. Tot es dona gratuïtament, però també hi ha una guardioles per si es vol fer un donatiu. A més, Cama avança que en els propers dies tindran el servei de personalització d’aquest material. Un fet que pot interessar a empreses i negocis, però que aquest sí que s’haurà de pagar.

Més de 25.000 mascaretes repartides a Palafrugell

Durant aquest més de dos mesos de COVID-19 el moviment solidari Calonge han repartides més de 25.000 mascaretes a Palafrugell. Un fet que suposa que, se n’han repartit més que no pas habitants del municipi.

A aquesta xifra també se li ha de sumar les 400 bates impermeables i prop de 800 pantalles protectores.

Tanmateix, durant aquestes setmanes, Laura Cama recorda que si hi ha algun col·lectiu o algun establiment que treballi de cara al públic i que necessiti una quantitat gran de material es poden posar en contacte amb ella per tal de proveir-los.

Per últim, Cama també ha reivindicat les mascaretes textils que elaboren. D’una banda perquè ofereixen la mateixa protecció que una mascareta quirúrgica i, de l’altra perquè tenen el valor afegir que són reutilitzables. Per tant, no es generen tants residus.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).