Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Reobertura de la platja del Golfet

Escrit per a 19 d'Agost de 2020

Pau Lladó, regidor de Mobilitat, Serveis i Règim Interior de l’ajuntament de Palafrugell ho comenta en la entrevista que oferim avui dimecres

Al llarg de la conversa amb Pau Lladó, parlem sobre la reobertura de la platja del Golfet. La platja havia estat en obres per arreglar els despreniments que es produïen en la zona de muntanya i posaven en perill la seguretat dels banyistes. Per aquest motiu, l’accés a la platja havia romàs tancada quasi un mes. Però com explica Pau Lladó han hagut d’arribar a les denúncies i les multes per impedir que algunes persones hi entressin.

Aquestes obres han costat 40.000 euros i ja estan acabades. Tot i que les despeses haurien d’haver anat a càrrec de Costes, ha estat l’ajuntament el que ha hagut d’avançar els diners, sense tenir la seguretat de poder-los recuperar.

A banda de la reobertura d’aquesta platja també hem parlat de la mobilitat a la vila de Palafrugell i entre els seus municipis. L’ajuntament ha estat treballant per tenir un desenvolupament d’uns carrils bici que siguin sostenibles i abaixem les emissions de CO2. Podeu escoltar l’entrevista sencera en el següent enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *