Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Renovat el conveni amb el Festival Cap Roig

Escrit per a 23 de juliol de 2019

L’Ajuntament de Palafrugell ha renovat el conveni de col·laboració amb el Festival de Cap Roig 2019. Un any més, aquest acord pretén coordinar aquells punt en els quals l’Ajuntament dóna suport a l‘organització.

Entre els acords de col·laboració es determina que l’Ajuntament aporta al festival personal per a l’acomodació del públic assistent i per a la informació i difusió del municipi dins el recinte de Cap Roig.

A més, també es fa càrrec de la vigilància i control viari i d’espais públics i del condicionament de les zones reservades per aparcament de vehicles. Així, l’IPEP promou el festival a la seva xarxes d’oficines de turisme i pels seus mitjans de comunicació i difusió.

D’altra banda, l’empresa promotora del festival fa constar el nom de Calella de Palafrugell i l’emblema de l’Ajuntament de Palafrugell en totes les publicacions, cartells o altres mitjans que utilitzi per a la difusió i promoció del Festival en aquesta edició 2019. Un fet que també estipula el renovat conveni amb el Festival Cap Roig.

Per últim, cal destacar que un any més, l’Ajuntament de Palafrugell ha renunciat a les invitacions dels concerts. Així, per 3 any el consistori ha declinat els passis que rebia cada any per assistir als concerts del Festival.

19a edició amb més de 36 mil entrades venudes

La 19a edició del Festival de Cap Roig es va inaugurar el passat divendres 12 de juliol amb el concert de Maluma. Abans de l’inici del Festival, Juli Guiu a Ràdio Palafrugell que Cap Roig partia amb 36 mil entrades venudes. Fet que “ens permet començar el Festival amb un punt de tranquil·litat”, destacava Guiu.

El punt i final serà el 21 d’agost, amb l’actuació d’Ainhoa Arteta, la veu més destacada de la lírica espanyola actual. De fet, aquest serà el concert solidari d’enguany, la recaptació del qual es destinarà a l’Associació AcompanyArt de Palafrugell.

Així doncs, hi haurà un total de 25 concerts que faran de Calella de Palafrugell un punt de parada d’estrelles musicals com Sting, Liam Gallagher, Silvia Pérez Cruz, Diana Krall, David Bisbal, Luis Fonsi, Katie Melua, Jorge Drexler, Jamie Cullum, Nile Rodgers & Chic, Ben Harper, Álvaro Soler o Vanesa Martín, entre d’altres. A més de la programació Cap Roig Mini que portarà, per a un públic familiar, l’espectacle del Mag Lari i La Família del Super 3.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *