Title

Artist

Remuntada per començar la segona volta

Escrit per el 23 de Desembre de 2019

• El Club Hoquei Palafrugell remunta el gol inicial del CP Vic i acaba amb més dos mesos sense conèixer la victòria (2-1).
  • El pavelló de patinatge va embogir amb el gol final de Borja Ramon a poc més d’un minut pel final del partit.

En un partit molt igualat, el Corredor Mató CH Palafrugell va aconseguir contra el Club Patí Vic una agònica remuntada per començar la segona volta. Així, amb la victòria per 2-1 els blanc i negres trenquen una mala ratxa de més de dos mesos sense guanyar. Com deia a la prèvia Xavier Garcia Balda, era el partit ideal “per donar la volta a la truita”.

En una primera part molt igualada amb molt de respecte per part de tots dos equips els osonecs van desaprofitar l’oportunitat d’avançar-se al marcador a través d’una falta directa que va suposar una targeta blava per Marc Figa. A més, com a conseqüència de l’aturada de “Linu” el CH Palafrugell va jugar amb un menys durant dos minuts. Amb tot, els de Xavier Garcia Balda també van tenir oportunitats per avançar-se, però al descans el resultat era de 0-0.

A la represa, els primers minuts van seguir la mateixa tònica que la primera part. No obstant això, a 10 minuts per finalitzar el partit, Antonie Le Berre va avançar el CP Vic. Els fantasmes i la pressió de no guanyar a casa des del setembre, però, no van afectar als palafrugellencs.

Remuntada i bogeria col·lectiva

Així, quatre minuts més tard Marc Figa va anotar l’1-1. La bogeria va arribar a poc més d’un minut pel final del matx. Borja Ramon va culminar la remuntada per començar la segona volta i trencar la mala ratxa de resultats dels blanc i negre. Així ho vam viure des de Ràdio Palafrugell.

La victòria deixa a l’equip amb 14 punts i fora de la zona de playoff per mantenir la categoria. Així doncs, el CH Palafrugell podrà menjar els turrons amb la tranquil·litat d’haver capgirat la situació. No obstant això, el proper partit també serà cabdal. S’enfronten al cuer, el Lloret Vila Esportiva el proper 4 de gener.