Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Recta final de les obres del carrer Horta d’en Fina

Escrit per a 30 de juliol de 2019

Com va avançar Lluís Ros a Ràdio Palafrugell, ens trobem en la recta final de les obres del carrer Horta d’en Fina. Un carrer ubicat entre el carrer del Vilar i la Plaça del Tambor, a Palafrugell. L’execució de les obres s’ha realitzat sobre un pressupost de 365.000 euros. A més, les obres s’han allargat un total de 4 mesos.

Aquest projecte tenia com a principal objectiu realitzar el conjunt dels treballs de pavimentació de la nova secció del vial, incorporant les condicions necessàries pel compliment de la normativa d’accessibilitat. A més, la reforma també ha consistit en la correcció, modificació i/o ampliació de les infraestructures de serveis al sanejament, el gas, la telefonia, l’aigua i el reg i l’enllumenat.

El carrer de l’Horta d’en Fina connecta el Parc de la Sauleda amb la Plaça del Tambor. Aquest vial té una longitud total d’uns 200 metres i disposa de creuaments amb els carrers del Vilar, d’Anselm Clavé i de Palamós. Així, el projecte ha desenvolupat la reforma de la urbanització d’aquesta via entre els carrers del Vilar i de Palamós. Per tant, queda per executar el tram de la Plaça del Tambor pendent d’una fase posterior.

A més, des del consistori es destaca que amb la renovació d’aquesta via es connecta la zona de la Sauleda amb el centre de la vila, a través del carrer Concòrdia, ampliant la zona adaptada a l’accessibilitat.

Així doncs, la recta final de les obres del carrer Horta d’en Fina han de solucionar el molts problemes de mobilitat. A partir de la setmana vinent, però, els maldecaps que haurien de deixar d’existir després de 4 mesos d’obres.

Recta final del carrer Horta d'en Fina
Així ha quedat el carrer Horta d’en Fina després de 4 mesos d’obres.

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *