Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Xevi Llimona, president del Centre Fraternal de Palafrugell

Rubén Herranz Vieito

Conversa amb Xevi Llimona, actual president del Centre Fraternal de Palafrugell. Amb ell hem comentat les obres que s’estan duent a terme a l’històric bar palafrugellenc.

Xevi Llimona ha explicat que les obres estaven previstes des que es va crear el consorci publicoprivat que va integrar-lo amb el Mercantil, però que per diversos motius no s’han pogut dur a terme fins ara. El president del Fraternal també ha detallat que la principal actuació serà a la cuina. Per tant, la barra estarà col·locada més endavant. Una altra actuació prevista és la instal·lació d’un ascensor per fer-lo accessible per a persones amb mobilitat reduïda. La remodelació va a càrrec de la concessionària del bar, Novara Hotels i tindran un cost aproximat de 300.000 euros.

Malgrat el rebombori que s’ha aixecat a través de les xarxes socials, Llimona ha volgut remarcar que malgrat els canvis que hi haurà, el Centre Fraternal conservarà l’essència de sempre. “Som conscients dels més de 180 anys d’història del Fraternal”. A més, Xevi Llimona ha volgut aclarir que totes les obres que decoraven la sala continuaran fent-ho. En aquest sentit, afirma que es van posar en contacte amb els artistes Tano Pisano i Blandine Pellet per informar-los de les obres.

Podeu recuperar la conversa íntegra amb Xevi Llimona, president del Fraternal de Palafrugell en el següent arxiu.