Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Xerrada amb el regidor Josep Salvatella

Ràdio Palafrugell

Des de Ràdio Palafrugell s’ha volgut donar testimoni a tots els sectors laborals del municipi que continuen treballant per oferir un servei a la gent. Així ho relata el tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Palafrugell, Josep Salvatella.  El també Regidor del Museu del Suro i cooperador a l’Arxiu Municipal, ha donat constància de la gran labor d’aquestes dues institucions.

Malgrat la situació de confinament actual, els treballadors han aconseguit adaptar-se a les noves formes comunicatives. Un dels aspectes més rellevants ha estat la potenciació de consultes i continguts a través de les respectives xarxes socials i pàgines web. També ha ajudat la reincorporació presencial d’alguns llocs de treball permesos aquesta setmana per les autoritats.

Tanmateix, hi ha altres sectors en els quals participa en Josep Salvatella que no han tingut tanta sort. Un d’ells ha estat el gran impacte de la pandèmia al geriàtric Palafrugell Gent Gran. Un tema sobre el qual se’n va presentar una moció en el ple telemàtic del passat dimarts 28 d’abril.

En aquest sentit, tot i opinar que la moció s’hauria d’haver plantejat més endavant, Salvatella concorda en aclarir quins han estat els errors en l’actuació i la previsió de mesures, així com també millorar els protocols per tal que no torni a succeir.

Per poder escoltar l’entrevista sencera cliqueu al següent enllaç: