Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Visita virtual al Museu del Suro durant el Dia Internacional dels Museus

Ràdio Palafrugell

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus (DIM), diverses institucions catalanes s’han organitzat per oferir activitats de contingut digital durant els dies 16, 17 i 18 de maig. Una proposta que, a través del lema «Museus per la igualtat: diversitat i inclusió», també pretén augmentar la consciència pública del paper d’aquestes institucions.

Enguany, el Museu del Suro ha format part d’aquesta iniciativa a través de la creació de visites virtuals i jornades de “finestres obertes”. Aquestes activitats, explicades per la documentalista del museu, Àngela Martí, es poden localitzar a l’apartat joemquedoacasa:

Així mateix, també s’han proposat altres alternatives conjuntes com ara el Challenge present a les xarxes socials. En concret, aquesta tendència ha consistit en recrear dues fotografies antigues i pujar-les amb les etiquetes #tornaremalsmuseus i #MuseudelSuro.

Particularment, el Museu del Suro també ha organitzat les seves pròpies activitats, com ara la mostra virtual d’una exposició titulada “Fabricant caixes i caixetes fins a l’infinit. Productos de Corcho Aglomerado (1920-2004)”; un contingut que es troba a l’espai “la joia del museu” i es canvia cada any amb motiu del DIM:

En darrer terme, l’Àngela recorda que queda pendent l’acte de La Nit dels Museus; una celebració impulsada pel concert “El trobador de Tulsa. Homenatge a JJ Cale” a càrrec de la banda Blanquito Zurdito, el qual s’ha posposat pel 14 de novembre.

Per poder escoltar l’entrevista sencera cliqueu al següent enllaç: