Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Preinscripcions al CFGS de Gestió d’Allotjaments Turístics

Ràdio Palafrugell

Els Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) de Palafrugell incorporen novetats de cara al curs 2020-21. La Cristina Lora, professora del Grau Superior de Gestió d’Allotjaments Turístics, ens recorda les novetats que presenta aquesta nova formació. A més també ens explica que el període de preinscripcions per el CFGS de Gestió d’Allotjaments Turístics serà del 10 al 17 de juny.

un cicle que s’imparteix per primera vegada al municipi i que reforça la imatge de la vila com a eix central de l’educació turística.

 

Al tractar-se d’un cicle dual, també hi haurà una part del grau que es focalitzarà en fer pràctiques a les empreses. En aquest sentit, els alumnes tenen dret a sol·licitar una beca simbòlica, o bé a obtenir directament un contracte. Així doncs, a banda de les assignatures impartides, es podran aplicar els coneixements assolits dins l’àmbit professional escollit.

 

A través d’aquesta varietat d’opcions, els alumnes podran arribar a treballar des de la recepció d’establiments turístics fins a la codirecció d’activitats. Tanmateix, a banda dels serveis encarats a l’atenció al client, la professora ofereix altres sortides com ara la creació i direcció d’un negoci i altres àmbits de gestió interna.

 

Per últim, la setmana vinent s’obren les dates per fer la preinscripció pels graus superiors. En concret, entre el 10 i el 17 de juny, els alumnes podran realitzar la tramesa via telemàtica a través de la pàgina web de l’Institut Baix Empordà. D’altra banda, la Cristina apunta a que es penjarà un manual per facilitar el procediment de les preinscripcions al CFGS de Gestió d’Allotjaments Turístics.

 

 

Els alumnes  que tinguin qualsevol dubte es podran posar en contacte amb l’Institut Baix Empordà, bé sigui per via telefònica o a través de la pàgina web.